JEDÁLEŇ 21. STOROČIA

20221128_124923

Jedáleň, škola a obec  21. storočia - konferencia pre riaditeľov a zriaďovateľov škôl.

Dvojdňová interaktívna konferencia plná prednášok pomenuje o otvorí problémy, ktoré už dlho sužujú nielen školské stravovanie, ale sú nočnou morou riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov.

V prednáškach aj riadených diskusných krúžkoch predstavíme reálne a efektívne řiešenia pre školy a zariadenia školského stravovania.

Zaznie mnoho rád, návodov, tipov a odporúčaní, čo sa dá urobiť relatívne jednoducho a hneď bez čakania na zdĺhavé procesy. Predložíme aj konkrétne možnosti financovania formou dotačných výziev, ale aj samofinancovania z potenciálnych úspor, ktoré naše riešenie prináša, a predstavíme aj špeciálne bankové produkty priamo na kľúč školám a tejto konkrétnej situácii.


Upozorníme na možné úskalia a časté chyby, aby ste si do budúcna zbytočne neskomplikovali život.

Konferencia Vám predstaví efektívne cesty, ktoré naozaj zafungujú a uvoľním Vám ruky na riešenie ďalších problémov, ktoré sa na Vás zo všetkých strán valia.

 

13. - 14.11. 2023 Grand Hotel Bellevue Vysoké Tatry

15. - 16.11. 2023 Kursalón Trenčianske Teplice

 

Témy:

LEGISLATÍVA
Povinnosti riaditeľa a zriaďovateľa ako prevádzkovateľa školského zariadenia spoločného stravovania.

FINANCOVANIE
Potenciálne úspory ako zdroj financií pre modernizáciu nielen stravovacej prevádzky.
Ako zmodernizovať stravovaciu prevádzku hneď pomocou špeciálnych bankových produktov a ešte na tom ušetriť.
Ako je možné získať prostriedky na modernizáciu jedálne aj na mzdy priamo z vlastnej jedálne.
Žiadosti o dotácie - ako to urobiť správne a uspieť.

VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
Ako správne nastaviť verejné obstarávanie, aby bolo funkčné a získali ste to, čo potrebujete.
Ako si nastaviť podmienky VO, aby sme mali s dodávateľom férový vzťah a nezostali v pasci (modernizácia, nákup potravín...).

ENERGIE
Ako sa dá vďaka moderným multifunkčným zariadeniam významne a trvalo šetriť na energiách a vode.
Energetický audit (nielen) stravovacej prevádzky - kľúčové informácie pre plánovanie modernizácií i dlhodobé hospodárenie.

PROJEKTY
Ako naprojektovať jedáleň, aby riešenie bolo skutočne praktické a funkčné.
Ako sa vyznať v moderných technológiách a ktoré kritériá sú pre výber dôležité. Čo hovoria o zariadeniach certifikáty a ktoré si všímať.

PERSONÁL
Ako na dlhodobé vzdelávanie personálu školskej jedálne.
Ako využiť modernizácie prevádzky a vzdelávania pre motiváciu zamestnancov.
Kde získať prostriedky na finančné ohodnotenie zamestnancov školských kuchýň.

 

Registrácia Tatry

Registrácia Trenčianské Teplice

 

Program:

1. deň
8:30 - 9:00 Prezencia účastníkov
9:00 – 9:20 Začiatok konferencie, organizačné informácie
9:20 – 10:30 I. blok přednášok
10:30 – 11:40 I.blok workshopov
11:40 – 12:00 coffeebreak
12:00 – 13:45 II.blok workshopov
13:45 – 14:45 obed
14.45 – 16:05 III.blok workshopov
16:05 – 18:30 wellness, degustácia likérov, osobné voľno
19:00 – 23:00 večera formou rautu, spoločenský večer, networking, tanečná zábava s DJom

2. deň
9:00 – 10:45 IV.blok workshopov
10:45 – 11:00 coffeebreak
11:00 – 12:00 II. blok přednášok
12:00 – 12:15 Záver konferencie, odovzdanie certifikátov a darčekov

V cene konferenčného poplatku je zahrnutá účasť na konferencii, kompletné stravovanie v čase konferencie, ubytovanie podľa Vášho výberu (viac v registračnom formulári), relaxačné popoludnie, degustácia likérov.

Každý účastník dostane certifikát o účasti a praktické materiály.

Okrem informácií, zdieľania skúseností z praxe a interaktívnej diskusie sa môžete tešiť aj na malý darček.

Registrácia Tatry

Registrácia Trenčianské Teplice

 

Prednášky:

  • Problematika školskej jedálne v súvislostiach
  • Reťazec chybovosti v procese činností školskej jedálne
  • Multifunkčné technológie a úspory
  • Recyklácia školského nábytku ako cesta k úsporám aj zdravému sedeniu pri vyučovaní i stravovaní
  • Kvalita výživy, stravovacie návyky detí, povinnosti školskej jedálne a jedálny lístok
  • Energetická štúdia/audit - modelový príklad a skutočné výsledky
  • Ako dosiahnuť na dotačné výzvy
  • Ako zohnať potrebné financie, keď na dotáciu nedosiahnete
  • Nie ste na to sami, kto a s čím Vám môže pomôcť

 

Workshopy:

  • Kvalitou k úsporám
  • Spoľahlivé riešenia v oblasti zberu a likvidácie biologicky rozložiteľného odpadu
  • Najčastejšie chyby prevádzkovateľov zariadení školského stravovania a ako sa im vyhnúť
  • Jedáleň si na seba môže zarobiť - ako to urobiť bez navýšenia prácnosti a aké všetky výhody doplnková činnosť prináša
  • Verejné obstarávanie nilen na modernizáciu jedálne
  • Multifunkcie ako riešenie, aké parametre si postrážiť pri výbere technológií
  • Energetická štúdia - kľúčové informácie pre správne rozhodovanie
  • Každý deň šetríme čas aj prácu, riešenie presne na mieru pre každú jedáleň
  • Energetické úspory pri varení aj umývaní riadu
  • Ako zmysluplne šetriť energiu, vodu, prácu ľudí i priestor v jedálni

 

Registrácia Tatry

Registrácia Trenčianské Teplice

Potvrdenie o prijatí prihlášky obdržíte po jej odoslaní automaticky na Váš e-mail.

 

 

 

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Liebherr
Zdravýživka
VIS
Rational
Ailos
Robot Coupe
AŠKOS
AG Foods
Granuldisk
LogIQ
Irinox
Kema
Scanbox
Metos
Espik
K-Ten
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Maso z lúky
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Savencia
Thuries Academy
Pomôžeme vám nájsť článok