Hygiena
15.10. online školenie: Hygienické minimum – pohodlná príprava na skúšky RÚVZ
Chystáte sa na skúšky odbornej spôsobilosti na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva (RÚVZ)?
Nechajte stres bokom – pripravíme vás na ne z pohodlia vášho domova.
Hygiena a HACCP - séria online stretnutí pre vedúce
Ste začínajúca vedúca školskej jedálne a často váhate alebo si nie ste istá pri plnení vašich povinností?
Je toho na začiatok na vás veľa a nemali ste príležitosť detailnejšie si prebrať úlohy so svojou predchodkyňou?
Alebo ste v praxi už pár rokov ale niektoré aspekty ste nemali dostatočne vysvetlené?
BAKOŠOVÁ HACCP - NOVÝ TYP ŠKOLENIA
VEČERNÝ ONLINE KURZ PRE NOVÚ VEDÚCU
HYGIENA POTRAVÍN
NOVÉ TERMÍNY NA LETO na oprášenie vedomostí, pre Vás i Vašich zamestnancov.
Tipy na (nielen) jarné upratovanie v školskej jedálni
Hygiena zohráva významnú úlohu pri príprave a výrobe pokrmov. Na jej udržanie je dôležité používať tie správne nástroje a pomôcky.
Profesionálne čistiace pomôcky KOBRA = múdre riešenie pre každú jedáleň
Vhodné do gastronomických zariadení a zodpovedajúce hygienickému systému HACCP a IFS.
Čo je potrebné urobiť na začiatku školského roka
v článku čo robiť cez prázdniny, sme si povedali, čo je dobré stihnúť zabezpečiť. Teraz, keď začal september, je fajn dať dokopy papierovo, čo ste urobili cez leto ...
Aké sú hygienické požiadavky na zamestnancov zariadení školského stravovania
Čo je zdravotná a odborná spôsobilosť?
Zásady osobnej hygieny zamestnancov.
Ako je to s gélovou, či inou úpravou nechtov pri práci s potravinami?