Hygiena
HYGIENA POTRAVÍN
NOVÉ TERMÍNY na oprášenie vedomostí, pre Vás i Vašich zamestnancov.
Tipy na (nielen) jarné upratovanie v školskej jedálni
Hygiena zohráva významnú úlohu pri príprave a výrobe pokrmov. Na jej udržanie je dôležité používať tie správne nástroje a pomôcky.
Profesionálne čistiace pomôcky KOBRA = múdre riešenie pre každú jedáleň
Vhodné do gastronomických zariadení a zodpovedajúce hygienickému systému HACCP a IFS.
Čo je potrebné urobiť na začiatku školského roka
v článku čo robiť cez prázdniny, sme si povedali, čo je dobré stihnúť zabezpečiť. Teraz, keď začal september, je fajn dať dokopy papierovo, čo ste urobili cez leto ...
Aké sú hygienické požiadavky na zamestnancov zariadení školského stravovania
Čo je zdravotná a odborná spôsobilosť?
Zásady osobnej hygieny zamestnancov.
Ako je to s gélovou, či inou úpravou nechtov pri práci s potravinami?