OBJEDNÁVKA E-LEARNING

Kontaktné údaje
Zariadenie
IČ DPH
Adresa
Kontaktná osoba
E-mail
Telefón
Objednávka
Školská jedáleň – legislatíva v kocke
Zásady zostavovania jedálneho lístka
Kontrola uzávierky stravného a skladu
Vedúca jedálne versus ekonómka - spolupráca alebo boj?
Proces verejného obstarávania z pohľadu verejného obstarávateľa
Pracovnoprávna agenda
Zľavový kód:
Poznámka k objednávke
Všetky ceny sú uvedené bez DPH.
Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.
VIS 2

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok