JEDÁLEŇ 21. STOROČIA

20221128_124923

Jedáleň, škola a obec  21. storočia - konferencia pre riaditeľov a zriaďovateľov škôl.

Dvojdňová interaktívna konferencia plná prednášok pomenuje o otvorí problémy, ktoré už dlho sužujú nielen školské stravovanie, ale sú nočnou morou riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov.

V prednáškach aj riadených diskusných krúžkoch predstavíme kompletné a efektívne řiešenia pre školy a zariadenia školského stravovania. Zaznie mnoho rád, návodov, tipov a odporúčaní, čo sa dá urobiť relatívne jednoducho a hneď bez čakania na zdĺhavé procesy. Predložíme aj konkrétne možnosti financovania formou dotačných výziev, ale aj samofinancovania z potenciálnych úspor, ktoré naše riešenie prináša, a predstavíme aj špeciálne bankové produkty priamo na kľúč školám a tejto konkrétnej situácii.

Konferencia Vám predstaví efektívne cesty, ktoré naozaj zafungujú a uvoľním Vám ruky na riešenie ďalších problémov, ktoré sa na Vás zo všetkých strán valia.

 

13. - 14.11. 2023 Grand Hotel Bellevue Vysoké Tatry

15. - 16.11. 2023 Kursalón Trenčianske Teplice

 

Témy:

FINANCOVANIE
Žiadosti o dotácie - ako to urobiť správne a uspieť.
Potenciálne úspory ako zdroj financií pre modernizáciu nielen stravovacej prevádzky.
Ako zmodernizovať stravovaciu prevádzku hneď pomocou špeciálnych bankových produktov a ešte na tom ušetriť.

VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
Ako správne nastaviť verejné obstarávanie, aby bolo funkčné a získali ste to, čo potrebujete.
Ako si nastaviť podmienky VO, aby sme mali s dodávateľom férový vzťah a nezostali v pasci (modernizácia, nákup potravín...).

ENERGIE
Ako sa dá vďaka moderným multifunkčným zariadeniam významne a trvalo šetriť na energiách a vode.
Energetický audit (nielen) stravovacej prevádzky - kľúčové informácie pre plánovanie modernizácií i dlhodobé hospodárenie.

PROJEKTY
Ako naprojektovať jedáleň, aby riešenie bolo skutočne praktické a funkčné.
Ako sa vyznať v moderných technológiách a ktoré kritériá sú pre výber dôležité. Čo hovoria o zariadeniach certifikáty a ktoré si všímať.

PERSONÁL
Ako na dlhodobé vzdelanie personálu školskej jedálne.
Ako využiť modernizácie prevádzky a vzdelávania pre motiváciu zamestnancov.
Kde získať prostriedky na finančné ohodnotenie zamestnancov školských kuchýň.


Program:
Časový harmonogram a presný program zverejníme mesiac pred konaním konferencie.

  • welcome drink

  • odborné prednášky

  • interaktívne praktické workshopy

  • riadené diskusné krúžky

  • relaxačné popoludnie

  • spoločenský večer s networkingom

Kapacita kongresových priestorov aj ubytovania je obmedzená, preto prosíme, zašlite svoju prihlášku včas.
Potvrdenie o prijatí prihlášky obdržíte po jej odoslaní automaticky na Váš e-mail.

Každý účastník dostane certifikát o účasti a praktické materiály

V cene konferenčného poplatku je zahrnutá účasť na konferencii, kompletné stravovanie v čase konferencie, ubytovanie podľa Vášho výberu (viac v registračnom formulári), relaxačné popoludnie, degustácia likérov. Konferenčný poplatok Vám budeme fakturovať mesiac pred konaním konferencie.

Okrem informácií, zdieľania skúseností z praxe a interaktívnej diskusie sa môžete tešiť aj na malý darček.

 

Registrácia Tatry

Registrácia Trenčianské Teplice

 

 

 

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
VIS
Rational
Ailos
Robot Coupe
AŠKOS
AG Foods
Granuldisk
LogIQ
Irinox
Kema
Scanbox
Metos
Espik
K-Ten
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Maso z lúky
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Savencia
Thuries Academy
Pomôžeme vám nájsť článok