Prihláška na školenie HYGIENA POTRAVÍN

Školenie určené pre obnovenie vedomostí zamestnancov ŠJ v „Hygiene potravín“ .

Fakturačné údaje
Názov organizácie
(celý názov školy podľa zriaďovacej listiny alebo finstat)
Ulica
Číslo popisné
PSČ
Mesto
IČO
DIČ
Kontaktná osoba
Titul pred menom
Meno
Priezvisko
Titul za menom
e-mail
Telefón
50€/osoba (cena platí pre vedúcu ŠJ + pre min 3 pracovníkov)
300 €/osoba ak pôjde iba jeden z prevádzky (teda napr. vedúca/kuchárka bez účasti ďalších pracovníkov)
Miesta a termíny:
Záväzne sa prihlasujem na školenie Hygiena potravín
Počet účastníkov
Účastník 1
Titul pred menom, meno, priezvisko
Pracovné zaradenie
(vedúca ŠJ, hl.kuchárka, kuchárka, prevádzkový pracovník - po starom pomocná sila)
Účastník 2
Titul pred menom, meno, priezvisko
Pracovné zaradenie
(vedúca ŠJ, hl.kuchárka, kuchárka, prevádzkový pracovník - po starom pomocná sila)
Účastník 3
Titul pred menom, meno, priezvisko
Pracovné zaradenie
(vedúca ŠJ, hl.kuchárka, kuchárka, prevádzkový pracovník - po starom pomocná sila)
Účastník 4
Titul pred menom, meno, priezvisko
Pracovné zaradenie
(vedúca ŠJ, hl.kuchárka, kuchárka, prevádzkový pracovník - po starom pomocná sila)
Účastník 5
Pracovné zaradenie
(vedúca ŠJ, hl.kuchárka, kuchárka, prevádzkový pracovník - po starom pomocná sila)
Titul pred menom, meno, priezvisko
Správa, odkaz
V prípade, že potrebujete prihlásiť viac účastníkov napíšte nám to do správy.
Pre doplňujúce informácie môžete volať na číslo +421 905 780 843.
VIS Slonensko

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
KRR
Rational
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Granuldisk
LogIQ
Liebherr
Irinox
Scanbox
Metos
Espik
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
AŠKOS
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Pomôžeme vám nájsť článok