Metrológia

Rudolf Košťál napísal/a 21 júl 2020

Text obsahuje niekoľko mylných informácií. Kalibrovať povinne kalibrované meradlá nemusí len Slovenský metrologický ústava a Slovenská legálna metrológia ale ktorákoľvek organizácia, ktorá je na túto činnosť akreditovaná,. Takých je vioacero, napr. Pyrotherm, Metrologia Holding, SRMi a mnohé ďalšie. Omylom je aj informácia, že je kalibračný interval uvedený v kalibračnom liste. Norma EN 17025 nedovoľuje akreditovaným kalibračným laboratóriám určovať kalibračný interval.

Jedalne.sk napísal/a 08 aug 2019

Vzorové tlačivá pre vedenie správnej výrobnej praxe sú v prílohe č. 1 Príručky systému HACCP pre zariadenia školského stravovania. Vypracovanie príručky a vedenie tejto evidencie je záväzné pre všetky zariadenia školského stravovania.

Príručka HACCP je zverejnená na stránke ministerstva školstva ako Zásady správnej výrobnej praxe (e-model HACCP a prevádzkový poriadok – revízia 2013).

Nech sa páči link na stránku: https://www.minedu.sk/8009-sk/skolske-stravovanie/

Andrea Hirschnerova napísal/a 08 aug 2019

Dobry deň mala by som k Vám otázku prosbu kde na internete môžem nájsť na stiahnutie tabuľky na zapisovanie skladových teplôt odpadu a na zapisovanie sanitacie jednotlivých úsekov v školskej kuchyne ďakujem veľmi krasne

vedúca ŠJ napísal/a 08 aug 2019

Pokiaľ máte vypracovanú príručku HACCP, tak nie je o čom hovoriť-písať
Hrachový granuát 1

Pridať komentár k diskusii

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok