Odporúčaný počet zamestnancov

Jedálne.sk napísal/a 18 mar 2025

Dobrý deň, prosím Vás aký je odporúčaný počet zamestnancov : sme ZŠ s MŠ v počte stravníkov: MŠ 115 - 3x denne sa vozí strava I.st. - 120 II. st. - 125 Dospelí - 75( učitelia z MŠ, ZŠ, kuchárky, dôchodcovia zamestnanci obce) Z toho väčšina zamestnancov ZŠ si nosí obedáre , kde im kuchárky nakladajú vo vyhradenom čase obedy, zároveň v tom čase nakladajú aj dôchodcom, je nás Vedúca - 1 hlavná kuchárka - 1 kuchárka -3 pomocná kuchárka - 3 Ďakujem

Jedálne.sk napísal/a 18 mar 2025

Odporúčaný počet podľa vyhlášky 330/2009 Z. z.

Obed

Desiata/ olovrant

Celý deň

Výdajňa

Počet zamestnancov ŠJ

Prijatý počet stravníkov

435

230

115

8,95

Kuchár/zauč.kuch

3

0,75

0,7

4,45

Prevádzkový zamestnanec

3

0,5

3,5

T-H zamestnanec

0

Vedúci šj

1

1

 

Vyhláška odporúča počet zamestnancov podľa počtu stravníkov tak, aby prevádzka ZŠS bola schopná zabezpečiť prípravu zdravotne bezpečných pokrmov.

Hrachový granuát 1

Pridať komentár k diskusii

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok