odpisovanie mäsa

Jedálne.sk napísal/a 27 feb 2025

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je nejaký metodický pokyn pri odpisovaní mäsa. Mäso, ktoré nie je požívateľné chrupavka, blana a pod., ktoré sa vyskytujú aj pri mäse s kuchynskou úpravou. Ďakujem za odpoveď.

Jedálne.sk napísal/a 27 feb 2025

Vynormovanú hmotnosť mäsa podľa vybranej receptúry MSN je možné pri výdaji zaokrúhliť ( navýšiť)
v tolerancii zaokrúhľovania - v zariadení školského stravovania do 200 stravníkov
+3%; nad 200 stravníkov +1%.

Aplikácia princípov k MSN pre školské stravovanie - 2024, 3 PRINCÍPY APLIKÁCIE

3.1 Všeobecné princípy, ods. 3

Hrachový granuát 1

Pridať komentár k diskusii

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok