Články

Interaktívne varenie s profesionálnym kuchárom priamo u Vás na jedálni
320x 12 mar 2025 Akcie a udalosti

Jeden deň s profesionálnym kuchárom v školskej jedálni môže zmeniť veľa.

Dopredaj normy
Cítite sa v práci komfortne?

Prihliadajú Vaši zamestnávatelia na pracovné podmienky v školskej jedálni tak, aby ste sa v práci cítili komfortne?

Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální

Riešite nedostatok personálu v kuchyni?

Nechcete radšej ani pomyslieť, že by niekto z tímu ochorel? Idú vaše kuchárky na doraz?

Čo keby to hneď zajtra mohlo byť inak?

Aké druhy jedál u vás deti nemajú rady?

Projekt Jedáleň 21. storočia hľadá cesty ako Vám pomáhať a Vy k tomu môžete jednoducho prispieť Vašou odpoveďou na otázky.

Financovanie originálnych kompetencií v stravovaní

Ministerstvo financií Slovenskej republiky zverejnilo na svojom webovom sídle prognózy výnosu dane z príjmov fyzických osôb na rok 2025 pre miestnu územnú samosprávu. Okrem úpravy výnosu dane z príjmov fyzických osôb došlo v rámci východiskových štatistických údajov na rok 2025 aj k zmene prepočítaného počtu žiakov na rok 2025.

Naša Strava.sk
Najčastejšie hrozby v procese prípravy pokrmov - hygiena potravín v praxi

Každý z krokov v príprave pokrmov v sebe skrýva špecifické hrozby. Keď o nich viete, lepšie sa im vyhnete. A pokiaľ nastane neočakávaná situácia, budete vedieť, ako si s ňou poradiť.

Vyskúšajte konvektomat alebo umývačku ZADARMO priamo u vás v jedálni

Potrebujete nový konvektomat? Zvažujete nákup umývačky čierneho riadu? Váhate, zisťujete informácie? Vyhľadávate referencie?

Rady do súťaže O najlepší školský obed

Nedávno sme vyhlásili súťaž O najlepší školský obed a zverejnili pravidlá súťaže.

Veríme, že mnoho jedální uvažuje o tom, že sa prihlási.

Chcete vo svojej kuchyni ušetriť každý deň minimálne hodinu na príprave jedál?

Každá prevádzka dnes bojuje s časom a pracovnou silou. Máme pre Vás tip, ako v tomto boji uspieť.

UŠETRITE si čas a energiu pri likvidácii kuchynského odpadu z vašej jedálne

V dnešnej dobe, keď sú legislatívne požiadavky na spracovanie a evidenciu odpadov neustále prísnejšie, je pre školy a ich jedálne kľúčové mať spoľahlivého partnera, ktorý dokáže uľahčiť a vyriešiť celý proces nakladania s biologicky rozložiteľným odpadom z kuchýň školských jedální.

Ako motivovať deti, aby vyskúšali niečo nového

Deti radšej ochutnajú jedlo ponúknuté s úsmevom ako s nátlakom, že niečo nezjedli.

Likvidujete biologicky rozložiteľný odpad správne?

Čo patrí do biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo školskej jedálne.

Prehľadná online evidencia odpadov, ktorá Vám ušetrí čas a námahu

Evidencia odpadov od firmy ESPIK prináša svojim zákazníkom prehľadný systém a poriadok v administratívnej oblasti odpadov.

Ako sa s deťmi interaktívne hrať a učiť ich k správnym stravovacím návykom

Mama, tato, pedagógovia i vedúce školskej jedálne niečo na zamyslenie…

Ako deti motivovať k zdravému jedlu?

Ohlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním

Buďte obozretní pri plnení termínu, aktuálny rok 2024 rok je prestupný a február má 29 dní, ale ohlásenie je potrebné podať do 28. februára.

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok