Články
Interaktívne varenie s profesionálnym kuchárom priamo u Vás na jedálni
Jeden deň s profesionálnym kuchárom v školskej jedálni môže zmeniť veľa.
Cítite sa v práci komfortne?
Prihliadajú Vaši zamestnávatelia na pracovné podmienky v školskej jedálni tak, aby ste sa v práci cítili komfortne?
Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální
Riešite nedostatok personálu v kuchyni?
Nechcete radšej ani pomyslieť, že by niekto z tímu ochorel? Idú vaše kuchárky na doraz?
Čo keby to hneď zajtra mohlo byť inak?
Aké druhy jedál u vás deti nemajú rady?
Projekt Jedáleň 21. storočia hľadá cesty ako Vám pomáhať a Vy k tomu môžete jednoducho prispieť Vašou odpoveďou na otázky.
Financovanie originálnych kompetencií v stravovaní
Ministerstvo financií Slovenskej republiky zverejnilo na svojom webovom sídle prognózy výnosu dane z príjmov fyzických osôb na rok 2025 pre miestnu územnú samosprávu. Okrem úpravy výnosu dane z príjmov fyzických osôb došlo v rámci východiskových štatistických údajov na rok 2025 aj k zmene prepočítaného počtu žiakov na rok 2025.
Uvarte a ochlaďte: zvýšenie efektivity vašej kuchyne s IRINOX
Objavte tajomstvo vysokej kvality, čerstvosti a prípravy jedla vo veľkom bez stresu: Uvarte - Ochlaďte.
Od desiaty až po dezert alebo varíme z nových noriem – jednoducho, chutne, atraktívne
Inovatívny kurz nielen pre kuchárky. Vítaní sú vedúci školských jedální, ale aj riaditeľky a riaditelia, ktorí chcú poodhaliť tajomstvo školskej kuchyne.
POZOR! KURZ JE URČENÝ LEN ÚČASTNÍKOM, KTORÍ SA NAOZAJ CHCÚ DOZVEDIEŤ A NAUČIŤ NIEČO NOVÉ!
IRINOX a dôležitosť bezpečnosti potravín v školách
Bezpečnosť potravín je v školách, kde sú zdravie a blaho stravníkov/študentov najvyššou prioritou, klúčovou podmienkou. Zabezpečenie toho, aby podávané jedlo bolo bezpečné a bez kontaminácie, je nevyhnutné na prevenciu chorôb prenášaných potravinami, ktoré môžu mať pre deti aj dospelých vážne následky.
BAKOŠOVÁ HACCP - NOVÝ TYP ŠKOLENIA
VEČERNÝ ONLINE KURZ PRE NOVÚ VEDÚCU
Vo finále celoslovenskej súťaže O najlepší školský obed - zvíťazili všetci!
Na začiatku obavy a nervozita, na konci nezabudnuteľné zážitky, nové priateľstvá a dojemné emócie.
Aký bol Veľký deň školského stravovania
V rámci projektu Jedáleň 21. storočia sa pavilón A otvoril pre kuchárky a vedúce školských jedální, riaditeľov a zriaďovateľov škôl už deň pred otvorením medzinárodnej výstavy Agrokomplex 2024.
Je otvorená dotačná výzva "Budovanie, rekonštrukcia a modernizácia infraštruktúry regionálneho školstva"
Kto a za akých podmienok môže žiadať o financie? Aká je šanca žiadateľov na úspech?
Šokové chladenie pokrmov prináša množstvo výhod pre kvalitu a bezpečnosť potravín
Šokové schladenie sa v posledných rokoch stáva čoraz obľúbenejším spôsobom konzervovania potravín.
Tento proces zahŕňa rýchle zníženie teploty horúcich potravín na bezpečné skladovacie teploty v krátkom čase. Hlavným dôvodom popularity tejto techniky je množstvo výhod, ktoré ponúka pre kvalitu a bezpečnosť potravín.
LOG-iQ = VAŠE MULTIFUNKČNÉ RIEŠENIE PRE ÚSPORU PRIESTORU, ČASU, ENERGIÍ A NÁKLADOV
Získate viac priestoru, nachodíte menej krokov, odpadne Vám nosenie ťažkých bremien, Vaša práca bude oveľa veselšia.
LIEBHERR podporuje vhodnú stravu pre mladú generáciu
Spoločnosť Liebherr sa stala generálnym partnerom prvého ročníka celoslovenskej súťaže O najlepší školský obed.