Varte a chlaďte - príbeh klienta

Viac vitamínov, viac zdravia, viac chuti.

S pomocou šokových schladzovačov IRINOX v súčasnosti vyrábame 105.000 čerstvých jedál týždenne. Volám sa Jan Reimann, som výkonný riaditeľ Vitesca Menu vo Wupertale. Môj starý otec založil firmu v roku 1961 a vyrábal 250 jedál metódou varím a podávam.

V roku 2001 sme spracovali dennú produkciu cca 12 000 jedál. Vtedy sa môj otec rozhodol zaviesť nový proces varím a schladzujem.

Povedali sme si: „To, čo vychádza z našich kuchýň, má takú vysokú kvalitu, že sa chceme uistiť, že to takto zostane aj na tanieri."

Prečo variť a chladiť?

Varenie a chladenie je vedomá voľba, pretože s technikou varenia a podávania teplých jedál je jedlo neustále v strese. Udržiavanie rovnakej teploty po dlhú dobu je pre jedlo stresujúce. Chceme, aby naše jedlo bolo uvoľnené, takže keď sa dostane k našim zákazníkom, nie je vystresované.

Aby sme zaviedli túto zmenu, museli sme sa naučiť variť úplne iným spôsobom.

Potrebovali sme nové recepty, nové spojivá a nové koreniny. Ale stálo to za to. Teraz sme dosiahli bezprecedentnú úroveň kvality.

Po 60 rokoch skúseností v spoločnom stravovaní sme oboznámení s limitmi metódy cook@serve: výdajné lehoty a výstupné teploty. Systém cook@chills nám pomohol tieto problémy prekonať.

Chladenie a dodávanie

Prečo Irinox?

Začali sme s dvoma šokérmi a vďaka absolútnej spoľahlivosti a dlhej životnosti zariadenia, tieto schladzovače používame dodnes. V súčasnosti sa používa 16 schladzovačov IRINOX. Máme veľké množstvo pecí a ochladzovačov, aby sme jedlo schladili v požadovanom časovom rámci. Vďaka systému cook@chills sme rozšírili dosah dodávok a podarilo sa nám vytvoriť výrobné procesy, ktoré sú pre našich pracovníkov jednoduchšie.

Intuitívny systém a vynikajúca úroveň výkonu znamenajú, že naši zamestnanci s šokermi IRINOX radi pracujú.

Moja vízia

Ako otec piatich detí si skutočne uvedomujem, aká náročná je príprava jedla pre deti. Väčšinu našich zákazníkov tvoria materské školy a školy. Na jednej strane deti chcú jesť veci čo im chutia a veci, ktoré vyzerajú dobre na tanieri. Na druhej strane, my rodičia chceme, aby ich jedlo bolo zdravé, nabité živinami a vitamínmi a aby ho potom deti radi jedli.

Kroky k prefektnému menu

Na dodanie dokonalého menu potrebujete viacfázový výrobný postup. Začnete starostlivo vybraným nákupom. Produkcia sa potom musí variť, krájať, baliť a chladiť pomocou rýchlochladičov IRINOX.

Čo je čerstvosť

Viac vitamínov, viac zdravia, viac chuti.

Žiadny výrobok neopúšťa naše kuchyne, pokiaľ si nie sme 100% istí úrovňou jeho kvality.

Naše deti to môžu potvrdiť každý jeden deň.

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok