Registrácia na prednášku Najčastejšie hrozby v procese prípravy pokrmov - hygiena potravín v praxi

Odborná prednáška Najčastejšie hrozby v procese prípravy pokrmov - hygiena potravín v praxi je súčasťou Konferencie spoločného stravovania.
Za účasť na tejto prednáške dostanete samostatný certifikát.

Cena prednášky je 30 € vr. DPH/osoba.

Na základe Vašej prihlášky Vám vystavíme faktúru. Vašu registráciu považujeme za záväznú až po pripísaní úhrady.

Storno poplatok činí 50% z ceny prednášky.
Pri zrušení účasti 24 hod. pred začiatkom prednášky je storno poplatok 100% z jej ceny.

Názov zariadenia *
Ulica a čp. *
Mesto *
PSČ *
IČO *
IČ DPH
Miesto *
Účastník 1
Titul pred menom
Meno *
Priezvisko *
Titul za menom
Pozícia
Telefón
E-mail *
Účastník 2
Titul pred menom
Meno
Priezvisko
Titul za menom
Pozícia
Telefón
E-mail
Účastník 3
Titul pred menom
Meno
Priezvisko
Titul za menom
Pozícia
Telefón
E-mail
Na základe Vašej prihlášky Vám vystavíme faktúru. Vašu registráciu považujeme za záväznú až po pripísaní úhrady.

Storno poplatok činí 50% z ceny prednášky.
Pri zrušení účasti 24 hod. pred začiatkom prednášky je storno poplatok 100% z jej ceny.
VIS Slonensko

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok