JEDÁLEŇ 21. STOROČIA

20221128_124923

Jedáleň, škola a obec  21. storočia - konferencia pre riaditeľov a zriaďovateľov škôl.

Dvojdňová interaktívna konferencia plná prednášok pomenuje o otvorí problémy, ktoré už dlho sužujú nielen školské stravovanie, ale sú nočnou morou riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov.

V prednáškach aj riadených diskusných krúžkoch predstavíme reálne a efektívne řiešenia pre školy a zariadenia školského stravovania.

Zaznie mnoho rád, návodov, tipov a odporúčaní, čo sa dá urobiť relatívne jednoducho a hneď bez čakania na zdĺhavé procesy. Predložíme aj konkrétne možnosti financovania formou dotačných výziev, ale aj samofinancovania z potenciálnych úspor, ktoré naše riešenie prináša, a predstavíme aj špeciálne bankové produkty priamo na kľúč školám a tejto konkrétnej situácii.


Upozorníme na možné úskalia a časté chyby, aby ste si do budúcna zbytočne neskomplikovali život.

Konferencia Vám predstaví efektívne cesty, ktoré naozaj zafungujú a uvoľním Vám ruky na riešenie ďalších problémov, ktoré sa na Vás zo všetkých strán valia.

 

13. - 14.11. 2023 Grand Hotel Bellevue Vysoké Tatry

15. - 16.11. 2023 Kursalón Trenčianske Teplice

 

Témy:

LEGISLATÍVA
Povinnosti riaditeľa a zriaďovateľa ako prevádzkovateľa školského zariadenia spoločného stravovania.

FINANCOVANIE
Potenciálne úspory ako zdroj financií pre modernizáciu nielen stravovacej prevádzky.
Ako zmodernizovať stravovaciu prevádzku hneď pomocou špeciálnych bankových produktov a ešte na tom ušetriť.
Ako je možné získať prostriedky na modernizáciu jedálne aj na mzdy priamo z vlastnej jedálne.
Žiadosti o dotácie - ako to urobiť správne a uspieť.

VEREJNÉ OBSTARÁVANIE
Ako správne nastaviť verejné obstarávanie, aby bolo funkčné a získali ste to, čo potrebujete.
Ako si nastaviť podmienky VO, aby sme mali s dodávateľom férový vzťah a nezostali v pasci (modernizácia, nákup potravín...).

ENERGIE
Ako sa dá vďaka moderným multifunkčným zariadeniam významne a trvalo šetriť na energiách a vode.
Energetický audit (nielen) stravovacej prevádzky - kľúčové informácie pre plánovanie modernizácií i dlhodobé hospodárenie.

PROJEKTY
Ako naprojektovať jedáleň, aby riešenie bolo skutočne praktické a funkčné.
Ako sa vyznať v moderných technológiách a ktoré kritériá sú pre výber dôležité. Čo hovoria o zariadeniach certifikáty a ktoré si všímať.

PERSONÁL
Ako na dlhodobé vzdelávanie personálu školskej jedálne.
Ako využiť modernizácie prevádzky a vzdelávania pre motiváciu zamestnancov.
Kde získať prostriedky na finančné ohodnotenie zamestnancov školských kuchýň.

 

Registrácia Tatry

Registrácia Trenčianské Teplice

 

Program:

1. deň
8:30 - 9:00 Prezencia účastníkov
9:00 – 9:20 Začiatok konferencie, organizačné informácie
9:20 – 10:30 I. blok přednášok
10:30 – 11:40 I.blok workshopov
11:40 – 12:00 coffeebreak
12:00 – 13:45 II.blok workshopov
13:45 – 14:45 obed
14.45 – 16:05 III.blok workshopov
16:05 – 18:30 wellness, degustácia likérov, osobné voľno
19:00 – 23:00 večera formou rautu, spoločenský večer, networking, tanečná zábava s DJom

2. deň
9:00 – 10:45 IV.blok workshopov
10:45 – 11:00 coffeebreak
11:00 – 12:00 II. blok přednášok
12:00 – 12:15 Záver konferencie, odovzdanie certifikátov a darčekov

V cene konferenčného poplatku je zahrnutá účasť na konferencii, kompletné stravovanie v čase konferencie, ubytovanie podľa Vášho výberu (viac v registračnom formulári), relaxačné popoludnie, degustácia likérov.

Každý účastník dostane certifikát o účasti a praktické materiály.

Okrem informácií, zdieľania skúseností z praxe a interaktívnej diskusie sa môžete tešiť aj na malý darček.

Registrácia Tatry

Registrácia Trenčianské Teplice

 

Prednášky:

  • Problematika školskej jedálne v súvislostiach
  • Reťazec chybovosti v procese činností školskej jedálne
  • Multifunkčné technológie a úspory
  • Recyklácia školského nábytku ako cesta k úsporám aj zdravému sedeniu pri vyučovaní i stravovaní
  • Kvalita výživy, stravovacie návyky detí, povinnosti školskej jedálne a jedálny lístok
  • Energetická štúdia/audit - modelový príklad a skutočné výsledky
  • Ako dosiahnuť na dotačné výzvy
  • Ako zohnať potrebné financie, keď na dotáciu nedosiahnete
  • Nie ste na to sami, kto a s čím Vám môže pomôcť

 

Workshopy:

  • Kvalitou k úsporám
  • Spoľahlivé riešenia v oblasti zberu a likvidácie biologicky rozložiteľného odpadu
  • Najčastejšie chyby prevádzkovateľov zariadení školského stravovania a ako sa im vyhnúť
  • Jedáleň si na seba môže zarobiť - ako to urobiť bez navýšenia prácnosti a aké všetky výhody doplnková činnosť prináša
  • Verejné obstarávanie nilen na modernizáciu jedálne
  • Multifunkcie ako riešenie, aké parametre si postrážiť pri výbere technológií
  • Energetická štúdia - kľúčové informácie pre správne rozhodovanie
  • Každý deň šetríme čas aj prácu, riešenie presne na mieru pre každú jedáleň
  • Energetické úspory pri varení aj umývaní riadu
  • Ako zmysluplne šetriť energiu, vodu, prácu ľudí i priestor v jedálni

 

Registrácia Tatry

Registrácia Trenčianské Teplice

Potvrdenie o prijatí prihlášky obdržíte po jej odoslaní automaticky na Váš e-mail.

 

 

 

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok