Sme prví! Jedalne.sk získali akreditáciu MŠVV a M SR Vzdelávanie zamestnancov školského stravovania teraz s oficiálnou garanciou kvality.

JEDÁLEŇ 21. STOROČIA

Novy´ projekt

Konferencia pre riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov, ktorá rieši úspory za energie, európske dotácie a nielen to.

Dvojdňová interaktívna konferencia plná prednášok pomenuje o otvorí problémy, ktoré už dlho sužujú nielen školské stravovanie, ale sú nočnou morou riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov.

V prednáškach aj riadených diskusných krúžkoch zaznie mnoho rád, návodov, tipov a odporúčaní, čo sa dá urobiť relatívne jednoducho a hneď bez čakania na zdĺhavé legislatívne procesy.

Konferencia Vám predstaví efektívne cesty, ktoré naozaj zafungujú a uvoľním Vám ruky na riešenie ďalších problémov, ktoré sa na Vás zo všetkých strán valia.

Jedáleň 21. storočia
- konferencia pre riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov

28. - 29.11. 2022 Grand Hotel Bellevue Vysoké Tatry

 

Témy:

Ako v jedálni významne ušetriť za energie?
Ako dosiahnuť na prostriedky na modernizácii školy aj jedálne z európskych dotácií?

Ako správne nastaviť výberové konanie?
Ako na verejné obstarávanie?
Ako mať skvelú jedáleň „bez starostí“?
Ako môže jedáleň prospievať škole aj obci?
Ako mať dostatok kvalifikovaného a ochotného personálu?

 

Program konferencie:

8:00 - 8:30          Prezencia účastníkov
8:30 - 13:00         Spoločné prednášky (presné časy jednotlivých tém budú upresnené)
s 1 prestávkou
13:00 - 14:30        Obed
14:30 - 16:30        Riadené diskusné krúžky s odborníkmi na jednotlivé témy
                           - financovanie, úspora energií, efektívne procesy v jedálni, vzdelávanie a motivácia personálu ...

17:30 - 19:30        Večera formou rautu
19:30 - 24:00       Spoločenský večer s občerstvením

 

Predášky:

  • Čo sa skrýva pod pokrievkou školskej jedálne
  • Čo obnáša funkcia vedúcej školskej jedálne
  • V školskom stravovaní zdravo, chutne, úsporne
  • Nápoje ako súčasť školského stravovania
  • Organizácia výroby jedál
  • Bez toho, aby bolo nutné zľavovať z kvality
  • Prevádzkové náklady školských kuchýň
  • Umývacie technológie a potencionálne úspory
  • Úsporné umývacie a upratovacie riešenia
  • Modernizácia stravovania za finančnej podpory EU
  • Ako správne nastaviť Verejné obstarávanie, aby bolo funkčné
  • Zber a likvidácia kuchynského odpadu a prepálených olejov
  • Dokumentácia zariadenia školského stravovania
  • Ako ušetriť až polovicu úväzku na administratíve

Kapacita kongresových priestorov aj ubytovania je obmedzená, preto prosíme zašlite svoju prihlášku včas.
Potvrdenie o prijatí prihlášky obdržíte po jej odoslaní automaticky na Váš e-mail.

Každý účastník dostane certifikát o účasti a praktické materiály

V cene konferenčného poplatku je zahrnutá účasť na konferencii, kompletné stravovanie a ubytovanie podľa vášho výberu (viac v registračnom formulári).

Okrem informácií, zdieľania skúseností z praxe a interaktívnej diskusie sa môžete tešiť aj na malý darček.

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
JAZ
Savencia
KRR
VIS
Kema
Ailos
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
vzdelávanie 21. storočia je spolufinancované
partner-eu partner-plan-obnovy

Vzdelávacia inštitúcia bola dňom 23.07.2025 zapísaná do registra certifikovaných vzdelávacích inštitúcií, ktorý vedie a spravuje Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR (ďalej iba „ministerstvo školstva“) v Informačnom systéme vzdelávania dospelých: https://isvd.iedu.sk/ViewCertifiedEducationalInstitutionsRegistry

Pomôžeme vám nájsť článok