JEDÁLEŇ 21. STOROČIA

Novy´ projekt

Konferencia pre riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov, ktorá rieši úspory za energie, európske dotácie a nielen to.

Dvojdňová interaktívna konferencia plná prednášok pomenuje o otvorí problémy, ktoré už dlho sužujú nielen školské stravovanie, ale sú nočnou morou riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov.

V prednáškach aj riadených diskusných krúžkoch zaznie mnoho rád, návodov, tipov a odporúčaní, čo sa dá urobiť relatívne jednoducho a hneď bez čakania na zdĺhavé legislatívne procesy.

Konferencia Vám predstaví efektívne cesty, ktoré naozaj zafungujú a uvoľním Vám ruky na riešenie ďalších problémov, ktoré sa na Vás zo všetkých strán valia.

Jedáleň 21. storočia
- konferencia pre riaditeľov škôl a ich zriaďovateľov

28. - 29.11. 2022 Grand Hotel Bellevue Vysoké Tatry

 

Témy:

Ako v jedálni významne ušetriť za energie?
Ako dosiahnuť na prostriedky na modernizácii školy aj jedálne z európskych dotácií?

Ako správne nastaviť výberové konanie?
Ako na verejné obstarávanie?
Ako mať skvelú jedáleň „bez starostí“?
Ako môže jedáleň prospievať škole aj obci?
Ako mať dostatok kvalifikovaného a ochotného personálu?

 

Program konferencie:

8:00 - 8:30          Prezencia účastníkov
8:30 - 13:00         Spoločné prednášky (presné časy jednotlivých tém budú upresnené)
s 1 prestávkou
13:00 - 14:30        Obed
14:30 - 16:30        Riadené diskusné krúžky s odborníkmi na jednotlivé témy
                           - financovanie, úspora energií, efektívne procesy v jedálni, vzdelávanie a motivácia personálu ...

17:30 - 19:30        Večera formou rautu
19:30 - 24:00       Spoločenský večer s občerstvením

 

Predášky:

  • Čo sa skrýva pod pokrievkou školskej jedálne
  • Čo obnáša funkcia vedúcej školskej jedálne
  • V školskom stravovaní zdravo, chutne, úsporne
  • Nápoje ako súčasť školského stravovania
  • Organizácia výroby jedál
  • Bez toho, aby bolo nutné zľavovať z kvality
  • Prevádzkové náklady školských kuchýň
  • Umývacie technológie a potencionálne úspory
  • Úsporné umývacie a upratovacie riešenia
  • Modernizácia stravovania za finančnej podpory EU
  • Ako správne nastaviť Verejné obstarávanie, aby bolo funkčné
  • Zber a likvidácia kuchynského odpadu a prepálených olejov
  • Dokumentácia zariadenia školského stravovania
  • Ako ušetriť až polovicu úväzku na administratíve

Kapacita kongresových priestorov aj ubytovania je obmedzená, preto prosíme zašlite svoju prihlášku včas.
Potvrdenie o prijatí prihlášky obdržíte po jej odoslaní automaticky na Váš e-mail.

Každý účastník dostane certifikát o účasti a praktické materiály

V cene konferenčného poplatku je zahrnutá účasť na konferencii, kompletné stravovanie a ubytovanie podľa vášho výberu (viac v registračnom formulári).

Okrem informácií, zdieľania skúseností z praxe a interaktívnej diskusie sa môžete tešiť aj na malý darček.

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
KRR
Rational
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Granuldisk
LogIQ
Liebherr
Irinox
Scanbox
Metos
Espik
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
AŠKOS
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Pomôžeme vám nájsť článok