likvidácia - kuchynský odpad

Eva Feketová napísal/a 14 aug 2018

Dobrý deň. Poradí mi niekto akú firmu si mám vybrať na likvidáciu kuchynského odpadu ? Riešim tento problém už dlhodobo aj ďalšími kolegyňami. Mali sme už tri firmy. Ta prvá bola nezodpovedná, nepravidelný vývoz, špinavé nádoby, no katastrofa platiť za takéto služby. Druhá firma (pán živnostník) bol lacnejší, ale stále ten istý problém. Tretia firma bola podstatne lacnejšia – za pár EUR, skoro zadarmo, ale ukázalo sa že odpad nelikvidujú aj keď na to majú povolenie, ale s daným odpadom kšeftujú a vykrmujú si s nim prasatá. Keďže im na to prišla veterinárna správa mali problém a zároveň si pretukávali aj nás, no nič príjemné. Skúste mi prosím dať odporúčania, firmu ktorá nám bude zodpovedne likvidovať kuchynský odpad („zdarma“ už nechcem, lebo v tom bude skrytý háčik). Samozrejme za dané a kvalitné služby si radšej zaplatíme. Sme škola z okresu Banská Bystrica. Nebudem menovať, prosím neodporúčať firmy ( DF D...., POP P..., In..., Jedli...) Inak viete poradiť aké máte štandardné ceny pri vývoze odpadu ? Ďakujem Marta, vedúca jedálne

VIS Slonensko

Pridať komentár k diskusii

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová