Školské stravovanie a jeho trendy v Slovenskej republike

Lakyová napísal/a 27 jún 2018

Oceňujem článok ako jasný zmysel činnosti školských jedální a ich dôležitosti v spoločnosti. Určite by som doporučila si ho prečítať všetkým zriaďovateľom, riaditeľom, učiteľom, rodičom. Nech konečne pochopia, že túto prácu môžu robiť ľudia z oboru a nie hocikto. Aké to má následky, ktoré končia až kdesi pri nevhodných a nechutných jedlách. Preto potrebujeme viac podpory a inšpirácii aj v kuchyniach.
normy dopredaj

Pridať komentár k diskusii

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
JAZ
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
vzdelávanie 21. storočia je spolufinancované
partner-eu partner-plan-obnovy

Vzdelávacia inštitúcia bola dňom 23.07.2025 zapísaná do registra certifikovaných vzdelávacích inštitúcií, ktorý vedie a spravuje Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR (ďalej iba „ministerstvo školstva“) v Informačnom systéme vzdelávania dospelých: https://isvd.iedu.sk/ViewCertifiedEducationalInstitutionsRegistry

Pomôžeme vám nájsť článok