SW pre skolske jedalne

Milan Kubina napísal/a 15 aug 2025

Dobry den. Ospravedlnujem sa ak som na zlom fore, ale mam otazku ohladom SW pre skolske jedalne. Spravujem mensiu spolocnost, kde sa nachadza aj mala skolka (teda je tam aj skolska jedalen) a je tam aj veduca kuchyne, ktora pouziva pre svoju pracu SW Skolska Jedalen 4 od SoftGL V sucasnej dobe chceme prejst komplet na linux a SJ4 nefunguje pod linuxom (ani pod WineHQ). Nechcem riesit ziadne virtualy ani nic podobne. Chceme sa produktov od MS zbavit uplne. Preto sa chcem opytat ci je nejaka nahrada za SJ4, ktora by fungovala pod linuxom. Samozrejme nemusi to byt opensource, za program vieme zaplatit. Idealne by bolo ak by to bola cloudova sluzba (vieme si robit aj selfosting). Ja nepoznam SW SJ4, ale ked som skusal demo ver. tak pod linuxom som to nerozbehol. Nebol by som stastny ak by jeden PC musel bezat s OS od MS. Inak veduca kuchyne ma obcas home office, takze cloud by bol idealny. Dakujem

Milan Kubina napísal/a 15 aug 2025

Dobrý deň,

Všeobecne platí že pre ŠJ nepoznáme žiaden soft pre LINUX ani pre WINEHQ.

Existujú emulátory, ktoré dokáže program s Windows rozchodiť v linuxe, ale ak ste to nedokázali s Vašim SW, tak ani so SW napr. od VIS, s najväčšou pravdepodobnosťou nepochodíte tiež.

VIS Slonensko

Pridať komentár k diskusii

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
JAZ
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
vzdelávanie 21. storočia je spolufinancované
partner-eu partner-plan-obnovy

Vzdelávacia inštitúcia bola dňom 23.07.2025 zapísaná do registra certifikovaných vzdelávacích inštitúcií, ktorý vedie a spravuje Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR (ďalej iba „ministerstvo školstva“) v Informačnom systéme vzdelávania dospelých: https://isvd.iedu.sk/ViewCertifiedEducationalInstitutionsRegistry

Pomôžeme vám nájsť článok