Odporúčaný počet zamestnancov
Jedálne.sk napísal/a 18 mar 2025
Dobrý deň, prosím Vás aký je odporúčaný počet zamestnancov : sme ZŠ s MŠ v počte stravníkov: MŠ 115 - 3x denne sa vozí strava I.st. - 120 II. st. - 125 Dospelí - 75( učitelia z MŠ, ZŠ, kuchárky, dôchodcovia zamestnanci obce) Z toho väčšina zamestnancov ZŠ si nosí obedáre , kde im kuchárky nakladajú vo vyhradenom čase obedy, zároveň v tom čase nakladajú aj dôchodcom, je nás Vedúca - 1 hlavná kuchárka - 1 kuchárka -3 pomocná kuchárka - 3 Ďakujem
Jedálne.sk napísal/a 18 mar 2025
Odporúčaný počet podľa vyhlášky 330/2009 Z. z. |
Obed |
Desiata/ olovrant |
Celý deň |
Výdajňa |
Počet zamestnancov ŠJ |
Prijatý počet stravníkov |
435 |
230 |
|
115 |
8,95 |
Kuchár/zauč.kuch |
3 |
0,75 |
|
0,7 |
4,45 |
Prevádzkový zamestnanec |
3 |
|
|
0,5 |
3,5 |
T-H zamestnanec |
|
|
|
|
0 |
Vedúci šj |
1 |
|
|
|
1 |
Vyhláška odporúča počet zamestnancov podľa počtu stravníkov tak, aby prevádzka ZŠS bola schopná zabezpečiť prípravu zdravotne bezpečných pokrmov.