Telefon: +421 905 030 096 | E-mail: info@jedalne.sk

Metrológia

Odpoveď Jedalne.sk

Jedalne.sk  |   8.8.2019

Vzorové tlačivá pre vedenie správnej výrobnej praxe sú v prílohe č. 1 Príručky systému HACCP pre zariadenia školského stravovania. Vypracovanie príručky a vedenie tejto evidencie je záväzné pre všetky zariadenia školského stravovania.

Príručka HACCP je zverejnená na stránke ministerstva školstva ako Zásady správnej výrobnej praxe (e-model HACCP a prevádzkový poriadok – revízia 2013).

Nech sa páči link na stránku: https://www.minedu.sk/8009-sk/skolske-stravovanie/

Zareagovat na komentář >

Tabulky

Andrea Hirschnerova  |   8.8.2019
Dobry deň mala by som k Vám otázku prosbu kde na internete môžem nájsť na stiahnutie tabuľky na zapisovanie skladových teplôt odpadu a na zapisovanie sanitacie jednotlivých úsekov v školskej kuchyne ďakujem veľmi krasne
Zareagovat na komentář >
Pridať komentár