Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ

lejstra

Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ

1194 14 máj 2025

Vedúci/vedůca ŠJ je vlastne taký prevádzkový manažér reštaurácie. Povinností má rovnako, ak nie viac,  a manévrovací priestor nepomerne menší.

Problematika školského stravovania je široká a nesie v sebe tisíce neviditeľných súvislostí.

Ako všetky informácie pojať?

Ako na začiatku neurobiť chybné rozhodnutie?

Ako si získať autoritu a rešpekt?

Ako sa nezblázniť a nevyhorieť počas prvého mesiaca?

 

Pomôže Vám workshop 

Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ

Dva dni plné teórie, praktických príkladov aj inšpiratívnych diskusií, rozšírené o online študijné materiály k problematike.

 

Kurz obsahuje tieto hlavné témy:

• Školská jedáleň v súvislostiach – ako sa v nich nestratiť

• Kľúčové aspekty prevzatia školskej jedálne

• Management pre začiatočníkov

• Bezpečnosť stravovacej prevádzky

• Kvalita v školskej jedálni

• Minimum ekonomických súvislostí v školskej jedálni

• Efektívne nástroje pre prácu vedúcej ŠJ

 

Do jednotlivých tém sme starostlivo vybrali iba tie informácie, ktoré sú nutné pre prvé mesiace pôsobenia novej vedúcej v jedálni. Skutočný obsah tém je oveľa širší a môže byť predmetom Vášho ďalšieho štúdia po pevnom ukotvení základov.

Kurz je určený pre tých, ktorí v tejto pozícii začínajú, sú v nej najviac pol roka, alebo ešte len uvažujú, že by na novú pozíciu nastúpili. Kurzom môžu prejsť aj vedúci s väčšími skúsenosťami v odbore, ale potom je možné, že časť informácií už budú poznať.

Ku kurzu je k dispozícii študijný materiál v elektronickej podobe. Prístup k materiálom získate v deň začatia kurzu.

Kurz je ukončený záverečným testom. Osvedčenie o absolvovaní kurzu vydávame po úspešnom splnení záverečného testu.

 

Termín: 11. -12.8.2025

Miesto: školiace priestory Jedálne.sk v Žiline

Dĺžka: 16 hod.

Osvedčenie: Áno

Záverečný test: Áno

Cena: 450 € bez DPH

 

Registrácia

 

Pokiaľ potrebujete cenu rozdeliť na viac splátok, radi Vám to umožníme. Zavolajte nám na číslo +421 915 040 010.

Pokiaľ si nie ste istí, že je kurz vhodný práve pre Vás, zavolajte nám na číslo +421 915 404 495. Všetko s Vami preberieme, odpovieme na Vaše otázky a Vy sa potom rozhodnete.

 

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok