Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ

Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ
Vedúci/vedůca ŠJ je vlastne taký prevádzkový manažér reštaurácie. Povinností má rovnako, ak nie viac, a manévrovací priestor nepomerne menší.
Problematika školského stravovania je široká a nesie v sebe tisíce neviditeľných súvislostí.
Ako všetky informácie pojať?
Ako na začiatku neurobiť chybné rozhodnutie?
Ako si získať autoritu a rešpekt?
Ako sa nezblázniť a nevyhorieť počas prvého mesiaca?
Pomôže Vám workshop
Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ
Dva dni plné teórie, praktických príkladov aj inšpiratívnych diskusií, rozšírené o online študijné materiály k problematike.
Kurz obsahuje tieto hlavné témy:
• Školská jedáleň v súvislostiach – ako sa v nich nestratiť
• Kľúčové aspekty prevzatia školskej jedálne
• Management pre začiatočníkov
• Bezpečnosť stravovacej prevádzky
• Kvalita v školskej jedálni
• Minimum ekonomických súvislostí v školskej jedálni
• Efektívne nástroje pre prácu vedúcej ŠJ
Do jednotlivých tém sme starostlivo vybrali iba tie informácie, ktoré sú nutné pre prvé mesiace pôsobenia novej vedúcej v jedálni. Skutočný obsah tém je oveľa širší a môže byť predmetom Vášho ďalšieho štúdia po pevnom ukotvení základov.
Kurz je určený pre tých, ktorí v tejto pozícii začínajú, sú v nej najviac pol roka, alebo ešte len uvažujú, že by na novú pozíciu nastúpili. Kurzom môžu prejsť aj vedúci s väčšími skúsenosťami v odbore, ale potom je možné, že časť informácií už budú poznať.
Ku kurzu je k dispozícii študijný materiál v elektronickej podobe. Prístup k materiálom získate v deň začatia kurzu.
Kurz je ukončený záverečným testom. Osvedčenie o absolvovaní kurzu vydávame po úspešnom splnení záverečného testu.
Termín: 11. -12.8.2025
Miesto: školiace priestory Jedálne.sk v Žiline
Dĺžka: 16 hod.
Osvedčenie: Áno
Záverečný test: Áno
Cena: 450 € bez DPH
First moment cena do 31.5.2025 350 € bez DPH.