Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální

DSC_1877

Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální

2825 17 feb 2025

Riešite nedostatok personálu v kuchyni?

Nechcete radšej ani pomyslieť, že by niekto z tímu ochorel? Idú vaše kuchárky na doraz?

Čo keby to hneď zajtra mohlo byť inak?

Máme pre Vás interaktívny kuchársky kurz, ktorý pomôže situáciu vo vašej jedálni veľmi rýchlo zlepšiť.

Je vhodný pre kuchárky, vedúce ŠJ, ale aj pre riaditeľov škôl či zástupcov zriaďovateľov.

 

Dáme Vám tipy, ako zvládať personálnu krízu v jedálni.

Poradíme, ako si prakticky pomôcť v prípade najvyššej núdze.

Naučíme Vás, ako si v kuchyni jednoducho a trvalo uľahčiť prácu.

Ukážeme Vám, ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín.

Prezradíme, ako vykorčuľovať z komplikovaných postupov v normách.

 

Z kurzu si odnesiete úplne nový uhol pohľadu na celú problematiku

Získate mnoho praktických tipov, ktoré môžete hneď zaviesť do praxe. Po kurze už sami budete vedieť, ako na to.

Vaša práca bude jednoduchšia a zábavnejšia, Vami podávané jedlo bude ešte lákavejšie a chutnejšie.

 

Místa a termíny:

vždy v čase 9:00 – 12:30 hod.

Prešov

Gastroštúdio Prešov, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska

13.05.2025

03.06.2025

 

Nové Mesto nad Váhom

Gastroštúdio Nové Mesto nad Váhom, Trenčianska 2244/49, 915 01 Nové Mesto nad Váhom

 

05.06.2025

 

Cena kurzu je 69 € bez DPH.

Z jedného zariadenia sa kurzu môžu zúčastniť iba dve osoby.

 

Prihlásiť sa

 

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok