Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální

Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální
Riešite nedostatok personálu v kuchyni?
Nechcete radšej ani pomyslieť, že by niekto z tímu ochorel? Idú vaše kuchárky na doraz?
Čo keby to hneď zajtra mohlo byť inak?
Máme pre Vás interaktívny kuchársky kurz, ktorý pomôže situáciu vo vašej jedálni veľmi rýchlo zlepšiť.
Je vhodný pre kuchárky, vedúce ŠJ, ale aj pre riaditeľov škôl či zástupcov zriaďovateľov.
Dáme Vám tipy, ako zvládať personálnu krízu v jedálni.
Poradíme, ako si prakticky pomôcť v prípade najvyššej núdze.
Naučíme Vás, ako si v kuchyni jednoducho a trvalo uľahčiť prácu.
Ukážeme Vám, ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín.
Prezradíme, ako vykorčuľovať z komplikovaných postupov v normách.
Z kurzu si odnesiete úplne nový uhol pohľadu na celú problematiku.
Získate mnoho praktických tipov, ktoré môžete hneď zaviesť do praxe. Po kurze už sami budete vedieť, ako na to.
Vaša práca bude jednoduchšia a zábavnejšia, Vami podávané jedlo bude ešte lákavejšie a chutnejšie.
Místa a termíny:
vždy v čase 9:00 – 12:30 hod.
Prešov
Gastroštúdio Prešov, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
13.05.2025
03.06.2025
Nové Mesto nad Váhom
Gastroštúdio Nové Mesto nad Váhom, Trenčianska 2244/49, 915 01 Nové Mesto nad Váhom
05.06.2025
Cena kurzu je 69 € bez DPH.
Z jedného zariadenia sa kurzu môžu zúčastniť iba dve osoby.