Vzdelávanie

Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální
2833x 17 feb 2025 Vzdelávanie

Riešite nedostatok personálu v kuchyni?

Nechcete radšej ani pomyslieť, že by niekto z tímu ochorel? Idú vaše kuchárky na doraz?

Čo keby to hneď zajtra mohlo byť inak?

E-shop
Unikátne kurzy pre kuchárky a kuchárov školských jedální - posledná šanca!

S ohľadom na časové možnosti a pracovné vyťaženie kuchárok sme kurzy pripravili na jarné prázdniny, a to hneď na štyroch miestach Slovenska.

HACCP: Školenie trochu inak

Chcete zažiť celkom iné školenie, na ktorom sa nebudete nudiť a dozviete sa praktické informácie?

Určenie: nielen pre vedúce ŠJ ale aj pre pani kuchárky a prevádzkových pracovníkov.

ZAŠKOLENIE NOVEJ VEDÚCEJ ŠJ v oblasti hygieny a manažment dokumentov v súvislosti s HACCP

Odchádzate do dôchodku a radi by ste pomohli novej vedúcej?

Ste nová vedúca a neviete si rady s problematikou ohľadom hygieny potravín a HACCP?

EXKLUZÍVNE: POLOŽTE OTÁZKU EXPERTKE NA ŠKOLSKÉ STRAVOVANIE

Exkluzívne pre Jedalne.sk Vám bude celý tento týždeň odpovedať Ing. Silvia Tokárová, odborný garant PRVEJ ASOCIÁCIE ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA (AŠKOS) k problematike mediálne označenej ako "obedy zadarmo".

čipy

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok