Vzdelávanie

Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ
1194x 14 máj 2025 Vzdelávanie

Vedúci/vedůca ŠJ je vlastne taký prevádzkový manažér reštaurácie. Povinností má rovnako, ak nie viac,  a manévrovací priestor nepomerne menší.

Problematika školského stravovania je široká a nesie v sebe tisíce neviditeľných súvislostí.

VIS Slonensko
Manažérske minimum vedúcej školskej jedálne

Tri dni plné teórie a praktických príkladov z Vášho odboru.

Spojte príjemné s užitočným a príďte si užiť letnú Žilinu :-).

POZOR, v prezenčnom kurze je iba 13 miest.

Druhá šanca: Pripravte sa na kontrolu z "hygieny"

Mnoho z vás sa na prvý webinár nestihlo prihlásiť. Na základe vašich početných žiadostí sme sa rozhodli Vám vyjsť v ústrety a dať Vám ešte jednu šancu sa k webináru pripojiť.

 

Unikátne kurzy pre kuchárky a kuchárov školských jedální - posledná šanca!

S ohľadom na časové možnosti a pracovné vyťaženie kuchárok sme kurzy pripravili na jarné prázdniny, a to hneď na štyroch miestach Slovenska.

HACCP: Školenie trochu inak

Chcete zažiť celkom iné školenie, na ktorom sa nebudete nudiť a dozviete sa praktické informácie?

Určenie: nielen pre vedúce ŠJ ale aj pre pani kuchárky a prevádzkových pracovníkov.

čipy
ZAŠKOLENIE NOVEJ VEDÚCEJ ŠJ v oblasti hygieny a manažment dokumentov v súvislosti s HACCP

Odchádzate do dôchodku a radi by ste pomohli novej vedúcej?

Ste nová vedúca a neviete si rady s problematikou ohľadom hygieny potravín a HACCP?

EXKLUZÍVNE: POLOŽTE OTÁZKU EXPERTKE NA ŠKOLSKÉ STRAVOVANIE

Exkluzívne pre Jedalne.sk Vám bude celý tento týždeň odpovedať Ing. Silvia Tokárová, odborný garant PRVEJ ASOCIÁCIE ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA (AŠKOS) k problematike mediálne označenej ako "obedy zadarmo".

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
Savencia
KRR
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Liebherr
Irinox
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Bidfood
Pomôžeme vám nájsť článok