Vzdelávanie
Praktické minimum pre novú vedúcu ŠJ
Vedúci/vedůca ŠJ je vlastne taký prevádzkový manažér reštaurácie. Povinností má rovnako, ak nie viac, a manévrovací priestor nepomerne menší.
Problematika školského stravovania je široká a nesie v sebe tisíce neviditeľných súvislostí.
Manažérske minimum vedúcej školskej jedálne
Tri dni plné teórie a praktických príkladov z Vášho odboru.
Spojte príjemné s užitočným a príďte si užiť letnú Žilinu :-).
POZOR, v prezenčnom kurze je iba 13 miest.
Druhá šanca: Pripravte sa na kontrolu z "hygieny"
Mnoho z vás sa na prvý webinár nestihlo prihlásiť. Na základe vašich početných žiadostí sme sa rozhodli Vám vyjsť v ústrety a dať Vám ešte jednu šancu sa k webináru pripojiť.
Unikátne kurzy pre kuchárky a kuchárov školských jedální - posledná šanca!
S ohľadom na časové možnosti a pracovné vyťaženie kuchárok sme kurzy pripravili na jarné prázdniny, a to hneď na štyroch miestach Slovenska.
HACCP: Školenie trochu inak
Chcete zažiť celkom iné školenie, na ktorom sa nebudete nudiť a dozviete sa praktické informácie?
Určenie: nielen pre vedúce ŠJ ale aj pre pani kuchárky a prevádzkových pracovníkov.
ZAŠKOLENIE NOVEJ VEDÚCEJ ŠJ v oblasti hygieny a manažment dokumentov v súvislosti s HACCP
Odchádzate do dôchodku a radi by ste pomohli novej vedúcej?
Ste nová vedúca a neviete si rady s problematikou ohľadom hygieny potravín a HACCP?
EXKLUZÍVNE: POLOŽTE OTÁZKU EXPERTKE NA ŠKOLSKÉ STRAVOVANIE
Exkluzívne pre Jedalne.sk Vám bude celý tento týždeň odpovedať Ing. Silvia Tokárová, odborný garant PRVEJ ASOCIÁCIE ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA (AŠKOS) k problematike mediálne označenej ako "obedy zadarmo".