AKO VYBUDOVAŤ ÚPLNE NOVÉ ZARIADENIE ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA S VLASTNOU KUCHYŇOU

kuchárka so srdcom shutterstock_644298016

AKO VYBUDOVAŤ ÚPLNE NOVÉ ZARIADENIE ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA S VLASTNOU KUCHYŇOU

1138
16 dec 2019

Dá sa takýto náročný projekt zrealizovať za pár mesiacov? Aké kroky je potrebné urobiť?

ŠTÚDIO JEDÁLNE.sk Vám prináša krátku reportáž zo ZŠ s MŠ Štefana Moysesa v Žiari nad Hronom, ktorá sa zaradila medzi slovenské unikáty. Podarilo sa im zriadiť úplne nové ZŠS a vlastnú kuchyňu! Predstavujeme Vám pani riaditeľku, Mgr. Máriu Ulrichovú, ktorá sa rozhodla pre túto cestu a vedúcu Zariadenia školského stravovania Mgr. Annu Nemcovú, ktorá vedie túto školskú jedáleň.

Pozrite sa, ako vyzerali priestory pred rekonštrukciou a akú majú dnes modernú kuchyňu. V rozhovore sa dozviete nielen prečo sa rozhodli pre tento veľký krok, aký postup zvolili a čo museli reálne urobiť, ale aj aj ako významne vzrástol počet stravníkov, ako aktívne zapájajú deti do tvorby jedálneho lístka a aká dôležitá je spolupráca.

Ďakujeme za rozhovor, veríme, že je inšpiratívny a na cestu zriaďovania vlastných zariadení školského stravovania sa odváži nastúpiť viac zriaďovateľov a riaditeľov škôl.

 

 

 

Diskusia (0x)

Pridať komentár k článku

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
VIS
Rational
Ailos
Robot Coupe
AŠKOS
AG Foods
Thuries Academy
Granuldisk
LogIQ
Gastro Mach
Scanbox
Metos
Espik
Bidfood
Kema
Lawex
Gastma
Gastrolux
Rubbermade
Pomôžeme vám nájsť článok