Tipy na (nielen) jarné upratovanie v školskej jedálni

úklid v jídelně

Tipy na (nielen) jarné upratovanie v školskej jedálni

515 26 mar 2024

Hygiena zohráva významnú úlohu pri príprave a výrobe pokrmov. Na jej udržanie je dôležité používať tie správne nástroje a pomôcky.

Výber tých správnych pomôcok na čistenie každej školskej jedálne začína pri ich tvare, ktorý musí zodpovedať danej ploche určenej na čistenie. Druhým najdôležitejším parametrom pri rozhodovaní je štetina. Na tú treba klásť extra veľký dôraz, pretože nie je ľahké ju správne vybrať.

Spojili sme sa s odborníkmi na hygienu a upratovanie potravinárskych prevádzok a zostavili vám praktické sady na upratovanie podláh a pracovných stolov, a to z hygienického sortimentu výrobkov KOBRA, ktoré zodpovedajú aktuálnym predpisom a nariadeniam EÚ.

 

Všetky výrobky KOBRA majú certifikáty HACCP a IFS a sú odolné voči vysokým teplotám. Ich vysoká kvalita umožňuje sterilizáciu a pri správnom používaní zaručuje dlhú životnosť.

Farebné rozlíšenie sád pomáha zabrániť zámene pomôcok ako aj ich krížovej kontaminácii.

Pozrite sa náš e-shop. Práve teraz pre Vás máme jarnú výhodnú ponuku.

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
KRR
Rational
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Granuldisk
LogIQ
Liebherr
Irinox
Scanbox
Metos
Espik
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
AŠKOS
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Pomôžeme vám nájsť článok