HYGIENA POTRAVÍN

HYGIENA POTRAVÍN
NOVÉ TERMÍNY NA LETO na oprášenie vedomostí, pre Vás i Vašich zamestnancov.
Školenie je určené pre obnovenie vedomostí zamestnancov ŠJ v „Hygiene potravín“. Školenie nie je je určené len pre vedúce, ale práve aj pre zamestnancov, ktorí sa vôbec nezúčastňujú porád či konferencií ako vedúce ŠJ.
Odborný garant: Ing. Martina Bakošová, poradca a školiteľ v hygiene, špecialista na ŠJ
Cena za školenie:
59€/osoba (cena platí pre vedúcu ŠJ + pre min 3 pracovníkov)
300 €/osoba ak pôjde iba jeden z prevádzky (teda napr. vedúca/kuchárka bez účasti ďalších pracovníkov)
Miesta a termíny:
Miesto konania | Dátum |
SPIŠSKÁ NOVÁ VES - pre pokročilých | 01.07.2025 |
SPIŠSKÁ NOVÁ VES - pre začiatočníkov | 02.07.2025 |
TRNAVA - pre začiatočníkov | 03.07.2025 |
TRNAVA - pro pokročilých | 04.07.2025 |
NÁMESTOVO | 13.08.2025 |
TRENĆÍN | 15.08.2025 |
ŽILINA | 18.08.2025 |
BANSKÁ BYSTRICA | 19.08.2025 |
PEZINOK | 20.08.2025 |
DUDINCE | 21.08.2025 |
CHRENOVEC BRUSNO | 22.08.2025 |
BRATISLAVA | 25.08.2025 |
IVANKA PRI DUNAJI - pre pokročilých | 26.08.2025 |
VEĽKÝ SLAVKOV | 27.08.2025 |
SPIŠSKÁ NOVÁ VES - pre pokročilých | 28.08.2025 |
V prípade záujmu o školenie či doplňujúce informácie, prosím kontaktujte priamo Ing. Bakošovú na haccp.bakosova@gmail.com.
Zdroj titulného obrázku: Image by <a href="https://www.freepik.com/free-photo/top-view-eco-cleaning-products-copy-.space_12107623.htm#query=hygiena%20potravin&position=6&from_view=search&track=ais">Fre.epik</a>..