HYGIENA POTRAVÍN

top-view-eco-cleaning-products-copy-space

HYGIENA POTRAVÍN

2274 30 jún 2023

Ako sú na tom vaši zamestnanci s vedomosťou z oblasti hygieny potravín?

Školenie nie je je určené len pre vedúce, ale práve aj pre zamestnancov, ktorí sa vôbec nezúčastňujú porád či konferencií ako vedúce ŠJ.

 

Odborný garant:  Ing. Martina Bakošová, poradca a školiteľ v hygiene, špecialista na ŠJ

Cena za školenie: cena 45€/osoba, vedúca bez účasti zamestnancov 85€

 

Miesta a termíny:

Jesenné prázdniny

30.10.2023 Prešov

31.10.2023 Veĺký Slavkov

Registrácia

 

Jarné prázdniny

19.2 - 23.2.2024 - BB, ZA, TN - kraj

26.2 - 1.3.2024 - KE, PO kraj

4.3. - 8.3.2024 - BA, NR, TT kraj

Mám záujem

 

Školenie je možné uskutočniť aj mimo termínov prázdnin.

V prípade záujmu o školenie v inom termíne, prosím kontaktujte priamo Ing. Bakošovú na haccp.bakosova@gmail.com.

 

Zdroj titulného obrázku: Image by <a href="https://www.freepik.com/free-photo/top-view-eco-cleaning-products-copy-space_12107623.htm#query=hygiena%20potravin&position=6&from_view=search&track=ais">Freepik</a>..

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
VIS
Rational
Ailos
Robot Coupe
AŠKOS
AG Foods
Granuldisk
LogIQ
Irinox
Kema
Scanbox
Metos
Espik
K-Ten
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Maso z lúky
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Savencia
Thuries Academy
Pomôžeme vám nájsť článok