HYGIENA POTRAVÍN
HYGIENA POTRAVÍN
Leto je vhodný čas na oprášenie vedomostí, pre Vás i Vašich zamestnancov.
Školenie je určené pre obnovenie vedomostí zamestnancov ŠJ v „Hygiene potravín“. Školenie nie je je určené len pre vedúce, ale práve aj pre zamestnancov, ktorí sa vôbec nezúčastňujú porád či konferencií ako vedúce ŠJ.
Odborný garant: Ing. Martina Bakošová, poradca a školiteľ v hygiene, špecialista na ŠJ
Cena za školenie:
50€/osoba (cena platí pre vedúcu ŠJ + pre min 3 pracovníkov)
300 €/osoba ak pôjde iba jeden z prevádzky (teda napr. vedúca/kuchárka bez účasti ďalších pracovníkov)
Miesta a termíny:
Miesto konania | Dátum | Počet voľných miest |
IVANKA PRI DUNAJI | 20.8.2024 | K dispozícii 10 miest |
PRIEVIDZA, ZŠ Sama Chalupku | 22.8.2024 | K dispozícii 10 miest |
KOŠICE | 23.8.2024 | Prebieha nahlasovanie |
TRNAVA | 26.8.2024 | K dispozícii 10 miest |
MYJAVA, ŠTÚROVA 18 | 27.8.2024 | K dispozícii 12 miest |
V prípade záujmu o školenie v inom termíne či doplňujúce informácie, prosím kontaktujte priamo Ing. Bakošovú na haccp.bakosova@gmail.com.
Zdroj titulného obrázku: Image by <a href="https://www.freepik.com/free-photo/top-view-eco-cleaning-products-copy-space_12107623.htm#query=hygiena%20potravin&position=6&from_view=search&track=ais">Freepik</a>..