Hygiena a HACCP - séria online stretnutí pre vedúce

Hygiena a HACCP - séria online stretnutí pre vedúce
Cieľom série stretnutí je, aby ste sa bez zábran opýtali to, čo Vám nie je jasné.
Aby ste sa uistili o tom, čo robíte dobre a napravili to, čo je nie je v súlade.
Budete mať priestor na otázky k vlastnej prevádzke.
Povieme si ako predchádzať problémom eště pred kontrolou.
Dozviete sa praktické tipy na zvládnutie kontroly.
Na každom stretnutí si spolu prejdeme jednu tému a následne budeme spolu diskutovať.
Napr. sa spoločne pozrieme:
- na povinnosti zamestnancov, hlavnej kuchárky - (hlavne ak nie ste v prevádzke každý deň), čo musí kontrolovať a manažovať v kuchyni z hľadiska hygieny
- ako správne odobrať vzorky
- ako si nastaviť kontrolu činností tak, aby ste mali všetko pod kontrolou
- a mnoho ďalšieho
Prosíme, vyplnte dotazník ku sérii online stretnutí pre nové vedúce školských jedální ako predbežné zisťovanie informácií.
Celú sériu potom pripravíme Vám na mieru presne podľa Vašich potrieb.
Teším sa na stretávanie s Vami
Martina Bakošová
|
|