HYGIENA POTRAVÍN
HYGIENA POTRAVÍN
Ako sú na tom vaši zamestnanci s vedomosťou z oblasti hygieny potravín?
Školenie nie je je určené len pre vedúce, ale práve aj pre zamestnancov, ktorí sa vôbec nezúčastňujú porád či konferencií ako vedúce ŠJ.
Odborný garant: Ing. Martina Bakošová, poradca a školiteľ v hygiene, špecialista na ŠJ
Cena za školenie: cena 45€/osoba, vedúca bez účasti zamestnancov 150€
Miesta a termíny:
5.3. Trnava
6.3. Nitra
7.3. Bratislava
Školenie je možné uskutočniť aj mimo termínov prázdnin.
V prípade záujmu o školenie v inom termíne, prosím kontaktujte priamo Ing. Bakošovú na haccp.bakosova@gmail.com.
Zdroj titulného obrázku: Image by <a href="https://www.freepik.com/free-photo/top-view-eco-cleaning-products-copy-space_12107623.htm#query=hygiena%20potravin&position=6&from_view=search&track=ais">Freepik</a>..