Gastrotechnológie
Zlepšenie školského stravovania: Výhody chladiacej technológie IRINOX v školských kuchyniach
Chladiaca technológia IRINOX je viac než len nástroj na uchovávanie potravín – je to niečo, čo mení hru.
Udržujte potraviny dlhšie čerstvé. Zmrazenie alebo šokové zmrazenie?
Vieme, že každodenná práca v kuchyni je ťažká a energeticky náročná. Predstavte si, že máte jediné zariadenie, ktoré vám umožní ochladzovanie, šokové zmrazovanie, rozmrazovanie, pasterizáciu, udržávanie, pomalé varenie a kysnutie jednoduchým a intuitívnym spôsobom.
R301 - Váš každodenný spojenec aj v najmenších kuchyniach!
Vážené pani kuchárky – môžete si zjednodušiť život vďaka kombinovanému robotu.
R301 sa hodí do akejkoľvek kuchyne aj do tej najmenšej.
Uvarte a ochlaďte: zvýšenie efektivity vašej kuchyne s IRINOX
Objavte tajomstvo vysokej kvality, čerstvosti a prípravy jedla vo veľkom bez stresu: Uvarte - Ochlaďte.
IRINOX a dôležitosť bezpečnosti potravín v školách
Bezpečnosť potravín je v školách, kde sú zdravie a blaho stravníkov/študentov najvyššou prioritou, klúčovou podmienkou. Zabezpečenie toho, aby podávané jedlo bolo bezpečné a bez kontaminácie, je nevyhnutné na prevenciu chorôb prenášaných potravinami, ktoré môžu mať pre deti aj dospelých vážne následky.