Od desiaty až po dezert alebo varíme z nových noriem – jednoducho, chutne, atraktívne
Od desiaty až po dezert alebo varíme z nových noriem – jednoducho, chutne, atraktívne
Inovatívny kurz nielen pre kuchárky. Vítaní sú vedúci školských jedální, ale aj riaditeľky a riaditelia, ktorí chcú poodhaliť tajomstvo školskej kuchyne.
POZOR! KURZ JE URČENÝ LEN ÚČASTNÍKOM, KTORÍ SA NAOZAJ CHCÚ DOZVEDIEŤ A NAUČIŤ NIEČO NOVÉ!
Zažite niečo mimoriadne! Príďte si s nami uvariť pokrmy z nových noriem. Príďte si obliecť zástery a vyskúšať, ako jednoducho môžete pripraviť chutné a atraktívne školské jedlo. Príďte zažiť inšpiratívnu atmosféru interaktívneho kurzu varenia.
Zavítajte na jedno dopoludnie za „našimi“ šéfkuchármi, ktorí sa s Vami radi podelia o svoje skúsenosti a prevedú Vás prípravou niekoľkých pokrmov z nových noriem, od desiaty až po dezert tak, že ich budete môcť hneď ďalší deň pripraviť vo svojej jedálni. A pretože jedlo nikdy nie je len o chuti, budeme sa mu venovať ako celku.
Kurz trvá približne 3 hodiny a je skvelou príležitosťou, ako sa vymaniť z každodennej rutiny, osvojiť si nové zručnosti a ochutnať vynikajúce jedlo, ktoré si navyše uvaríte skoro sami.
Podčiarknuté a zrátané: Skúsení kuchári, prvotriedne suroviny, obrovská dávka inšpirácie, praktické tipy, ktoré Vás obohatia.
Znie to zaujímavo? Tak neváhajte!
Čo budeme variť:
- Nátierka zo sumčeka afrického (norma 2.113)
- Polievka krémová romanesco (norma 5.173)
- Boloňské cestoviny so syrom (norma 14.091)
- Burger z kurecieho mäsa (norma 9.064)
- Čokoládová pena s banánom a hraškou (21.050)
Ako kurz prebieha:
8.30 hod. Registrácia
9:00 - 12:00 hod. Kurz
12.30 hod. Ukončenie
Po príchode vás uvíta náš šéfkuchár a zoznámi vás s programom kurzu. V prípade, že ste sa prihlásili sami bez kolegov a kolegýň, nemusíte sa báť, určite si kurz užijete aj tak.
Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie či zástery sú súčasťou kurzu. Len si nezabudnite dobrú náladu a príďte poriadne zvedaví.
Na svojich výtvoroch si na záver s ďalšími účastníkmi kurzu pochutnáte a odnesiete si so sebou osvedčenie, že ste kurz absolvovali.
Kto kurzy vedie:
Ján Duda - šéfkuchár | Marek Madzik – šéfkuchár |
Viac o šéfkuchároch TU
Kde a kedy kurzy prebiehajú:
Gastroštúdio Nové Mesto nad Váhom, Trenčianska 2244/49, 915 01 Nové Mesto nad Váhom
28.11.2024
Gastroštúdio Prešov, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
4.12.2024
Cena kurzu:
69 € vr. DPH/osoba
Minimálny počet účastníkov: 10, maximálny počet účastníkov: 20.
Kurz obsahuje:
• Welcome drink
• 3 hodiny intenzívneho kulinárskeho kurzu
• Všetky suroviny
• Pitný režim (nealko), lahodnú kávu a výber z rôznych druhov čajov
• Recept pripravovaného menu "na doma"
• Zásteru
• Certifikát o absolvovaní kurzu