Konferencia spoločného stravovania 2024 je tu!

síla hlasu

Konferencia spoločného stravovania 2024 je tu!

12321 26 mar 2024

Obsah konferencie je zameraný na prácu vedúcej jedálne a kuchárok, inšpiráciu tu nájdu aj riaditelia, zriaďovatelia, ekonómky aj ďalší …

Konferencia pre všetkých, ktorí pracujú na kvalite slovenského školského stravovania.

ZADARMO NA ZÁKLADE REGISTRÁCIE.

Program konferencie je nabitý informáciami. Čakajú Vás zaujímavé prednášky, praktické workshopy, novinky a aktuality zo sveta spoločného stravovania.

Tento rok sa môžete tešiť na témy:

Ako motivovať deti (všetkých vekových kategórií) k správnemu stravovaniu.

Predstavíme vám jednoduchý kľúč  k správnemu stravovaniu.  Ako vzájomná komunikácia a  motivácia dokáže ovplyvniť jedálne a školy. Ukážeme si ako motivovať deti a rodičov k zlepšeniu stravovacích návykov,  k zníženiu množstva odpadu, zníženiu finančných nákladov v školských zariadeniach.

 

Multifunkčné zariadenia ako riešenie problémov školských kuchýň

Moderné gastrotechnológie môžu byť riešením na rastúce nároky na zdravú stravu a rozmanitosť, na nedostatok kvalifikovaného personálu, na efektívnu a udržateľnú produkciu, na zníženie plytvania potravinami, bezpečnosť a hygienu aj na investičné a prevádzkové náklady.

 

Celkom iný pohľad na HACCP - ako sa ho nebáť

HACCP je jednoduchý, keď vám ho niekto zrozumiteľne vysvetlí. Nejde o pokuty, ide o zdravie vašich stravníkov. Naučíme Vás poznať a chápať možné riziká. Ukážeme vám, na čo dať pozor a čoho sa vyvarovať. Predstavíme vám praktické nástroje. HACCP bude Vaším pomocníkom v každodennej praxi.

 

Novinky a aktuality zo sveta spoločného stravovania

Stále sa niečo deje a my sa musíme orientovať v záplave informácií, o ktorých nevieme, ako veľmi sú pravdivé a či naozaj platia. Pripravili sme pre Vás prehľad, ktorý vám s orientáciou pomôže. Navyše predstavíme úplne novú možnosť vzdelávania v oblasti problematiky spoločného stravovania. Prezradíme vám aj niekoľko tipov, ako vylepšiť imidž vašej jedálne a posilniť vzťahy so stravníkmi, a pozveme vás na zaujímavé akcie, ktoré by ste v roku nemali vynechať.

 

Bežný deň v školskej jedálni

Než sa dostane školský obed na stôl, predchádza tomu veľké množstvo krokov. A ani vydaním obeda stravníkovi, práca v kuchyni nekončí. V sérii interaktívnych worskhopov si prejdeme celým kolobehom procesov a činností a budeme hľadať cesty k ich efektivite, možné úspory práce aj financií. Pozrieme sa na potrebné evidencie, výber a nákup surovín, prípravné práce v kuchyni, samotné varenie, umývanie riadu, upratovanie, sanitáciu aj nakladanie s odpadmi. Predstavíme Vám užitočné nástroje a funkčné riešenia. Odnesiete si inšpiráciu do budúcnosti aj praktické tipy, ktoré môžete ihneď zaviesť do praxe.

 

Pretože budeme v priebehu konferencie pracovať aj v malých skupinách, budú časy konkrétnych prednášok a workshopov pre každého odlišné. Ak nechcete o niečo zaujímavé prísť, počítajte s účasťou od začiatku až do konca.

Na záver každej konferencie navyše vyžrebujeme 3 účastníkov, ktorí si odnesú atraktívne ceny. A pretože sa dlhodobo venujeme hľadaniu úspor, odnesiete si z konferencie aj niekoľko špeciálnych voucherov na konkrétne úspory priamo pre Vás a Vašu jedáleň.

 

Sprievodný program (platená prednáška):
7:30 – 8:20 Najčastejšie hrozby v procese prípravy pokrmov - hygiena potravín v praxi - Ing. Martina Bakošová

 

Cena: 30 € vr. DPH/ osoba

Viac informácií a registrácia TU.

Môžete sa zúčastniť iba tejto prednášky bez nutnosti účasti na konferencii.

 

Program konferencie*

 

8.00 Prezencia účastníkov
8.30 – 9:25 I. blok prednášok
9:30 – 12:50 Interaktívne workshopy
   
12:50 – 13:20 Prestávka na obed
   
13:25 – 13:50 II. blok prednášok
13:50 Žrebovanie a odovzdanie cien
14:00 Ukončenie konferencie, predanie certifikátov

*Zmena programu vyhradená.


Miesta a termíny:
13.05.2024 Bratislava Hotel BRATISLAVA, Seberíniho 9  
14.05.2024 Nitra Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, Výstavná 4  
15.05.2024 Trnava HOLIDAY INN Trnava, Hornopotočná 5  
16.05.2024 Trenč. Teplice KURSALON Trenčianske Teplice, Ul. 17. Novembra 32  
       
27.05.2024 Košice Kongres hotel ROCA, Južná trieda 117 - zostáva 10 voľných miest  
28.05.2024 Prešov Hotel DUKLA, Námestie legionárov 2 - Kapacita naplnená, prosíme, vyberte si iné miesto.  
29.05.2024 Banská Bystrica Congress hotel DIXON RESORT, Švermova 32 - Kapacita naplnená, prosíme, vyberte si iné miesto.  
30.05.2024

Žilina

HOLIDAY INN Žilina, Športová 2 - Kapacita naplnená, prosíme, vyberte si iné miesto.  

 

Ešte viac sme navýšili kapacity konferencií tak, aby sa mohli zúčastniť viacerí záujemcovia, nielen vedúci a vedúce, ale aj kuchárky, pre ktoré budú informácie tiež prínosné.

Kapacity ale nie sú neobmedzené, takže pokiaľ sa chcete zúčastniť, neváhajte a prihláste sa čo najskôr.

Potvrdenie o prijatí prihlášky obdržíte po jej odoslaní automaticky na Váš e-mail.

Pokiaľ Vám email nedorazí do 60 minút, skontrolujte prosím zložky Hromadné, Spam, Newslettery, Promoakcie
Ak náš email skončil v niektorej z týchto zložiek, presuňte ho do zložky Doručená pošta, aby ste emaily od nás v budúcnosti nemuseli hľadať a mali ste informácie ihneď k dispozícií.
Pokiaľ email ani tak nenájdete, neváhajte nás kontaktovať.

Účasť na konferencii je zadarmo a každý účastník dostane certifikát pri splnení podmienky – účasť na celom seminári.

 

Registrácia

Oficiálna pozvánka na stiahnutie TU.

Nechcete prísť o žiadnu užitočnú informáciu? Zaregistrujte sa k odberu noviniek

Odosláním súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.

Naši partneri
KRR
Rational
VIS
Kema
AG Foods
Robot Coupe
Ailos
Granuldisk
LogIQ
Liebherr
Irinox
Scanbox
Metos
Espik
Kobra kefy
HACCP Bakošová
Zdravýživka
AŠKOS
Pán Zemiak
Ryba Handlová
Pomôžeme vám nájsť článok