Jedáleň 21. storočia naživo
Jedáleň 21. storočia naživo
Počas 4 dní vám 9 známych kuchárov so skúsenosťami z vysokej gastronómie a zároveň aj zo školských jedální predstaví moderné technológie, kvalitné suroviny a postupy overené praxou.
V dňoch 17. – 20.8. v rámci národnej výstavy Agrokomplex v Nitre ožije v pavilóne B Jedáleň 21. storočia.
Každý deň uvaríme pred vašimi očami viac ako 21 pokrmov – polievky, nátierky, prílohy, omáčky, mäsové pokrmy, ryby alebo zemiaky na mnohé spôsoby. Samozrejme pre potešenie zmyslov bude všetko k ochutnaniu.
Presvedčíme Vás, že i obyčajné zemiaky dokážu šetriť čas, prácu, energiu i peniaze. Poradíme, ako pripravovať ryby, aby si ich deti zamilovali. Zistíte, že je možné dostávať do jedálne kvalitné mäso priamo „z lúky“ a vďaka kvalitným surovinám sa dajú šetriť prostriedky lepšie ako pri tých lacných.
Priamo v akcii Vám skúsení kuchári ukážu najmodernejšie multifunkčné technológie ako sú: konvektomaty, panvice, šokery, multifunkčné kotly, roboty na dynamickú prípravu aj nápojové technológie. K videniu budú inteligentné umývačky bieleho i čierneho riadu, šetrné či už k vašim financiám a prírode alebo mnoho ďalšieho sortimentu.
V odborných prednáškach budete počuť, na čo si dať pozor pri modernizáciách kuchýň. Upozorníme na časté chyby v oblasti hygieny a HACCP. Prezradíme, o čom budú jesenné kurzy varenia pre kuchárov a kuchárky zo školských jedální.
Príďte sa odreagovať pred začiatkom školského roka a načerpať nové námety, postrehy, inšpirácie a v neposlednom rade kontakty.
Pre všetkých pracovníkov školského stravovania máme pripravené množstvo odborných informácií. Preto pri návšteve pavilónu B navštívte náš stánok Jedálne.sk a po svojom predstavení ako pracovník alebo pracovníčka jedálne, Vás jedálňou 21. storočia so všetkou starostlivosťou prevedieme.
Vaše