Akcie a udalosti
Interaktívne varenie s profesionálnym kuchárom priamo u Vás na jedálni
Jeden deň s profesionálnym kuchárom v školskej jedálni môže zmeniť veľa.
Od desiaty až po dezert alebo varíme z nových noriem – jednoducho, chutne, atraktívne
Inovatívny kurz nielen pre kuchárky. Vítaní sú vedúci školských jedální, ale aj riaditeľky a riaditelia, ktorí chcú poodhaliť tajomstvo školskej kuchyne.
POZOR! KURZ JE URČENÝ LEN ÚČASTNÍKOM, KTORÍ SA NAOZAJ CHCÚ DOZVEDIEŤ A NAUČIŤ NIEČO NOVÉ!
Vo finále celoslovenskej súťaže O najlepší školský obed - zvíťazili všetci!
Na začiatku obavy a nervozita, na konci nezabudnuteľné zážitky, nové priateľstvá a dojemné emócie.
Aký bol Veľký deň školského stravovania
V rámci projektu Jedáleň 21. storočia sa pavilón A otvoril pre kuchárky a vedúce školských jedální, riaditeľov a zriaďovateľov škôl už deň pred otvorením medzinárodnej výstavy Agrokomplex 2024.
Je super, že deti dnes nemusia štrajkovať!
Čestnou predsedníčkou poroty pre finále súťaže o Najlepší školský obed je Petra Tóthová, jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. a porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko. Petra je okrem toho aj mamičkou a dokonca aj členkou stravovacej komisie v materskej škôlke svojho syna.
Jedáleň 21. storočia naživo
Počas 4 dní vám 9 známych kuchárov so skúsenosťami z vysokej gastronómie a zároveň aj zo školských jedální predstaví moderné technológie, kvalitné suroviny a postupy overené praxou.
V dňoch 17. – 20.8. v rámci národnej výstavy Agrokomplex v Nitre ožije v pavilóne B Jedáleň 21. storočia.
Školské jedálne sa stretávajú so zvyšovaním cien, nedostatkom personálu i zastaraným vybavením.
Tlačová zpráva: Na Slovensku (rovnako ako v Českej republike) máme jeden z najkvalitnejších systémov školského stravovania na svete s takmer storočnou tradíciou. Školské kuchyne sa však dlhodobo stretávajú s mnohými pálčivými problémami.
Spoločne ukážeme Slovensku, aký poklad má v školskom stravovaní!
Jedáleň 21. storočia bude súčasťou národnej výstavy Agrokomplex 2023.
Chodiť na konferencie sa oplatí! Obed v Prahe - rozhovor s výherkyňou.
Konferencie, ktoré sme pre vás pripravujeme majú za cieľ prinášať vám nové informácie, nové vedomosti a skúsenosti, ale aj radosť a potešenie.
Konferencia plná dobrej energie
Nočné varenie bez obsluhy? Nižšia spotreba energií a surovín? Zachovanie objemu jedla pred a po jeho príprave? Áno, dnes sa toto všetko skutočne dá „vykúzliť“.
Zdravšia, jednoduchšia, ekonomickejšia a ekologickejšia príprava jedál v praxi - reportáž z Banskej Bystrice
V pondelok sa v Banskej Bystrici uskutočnil historicky prvý workshop organizovaný naším portálom Jedálne.sk.
Bol zameraný na zdravšiu, jednoduchšiu, ekonomickejšiu a ekologickejšiu prípravu jedál v oblasti verejného stravovania.
Zdravé a moderné varenie v školskej jedálni
Ako v súčasnej situácii v školskej jedálni uvariť zdravé a pre stravníkov atraktívne jedlo?
Workshop Zdravé a moderné varenie v školskej jedálni Vám predstaví nové trendy. Na vlastné oči uvidíte, aké je to ľahké a reálne aj v školskej jedálni.
Konferencie s príjemnou atmosférou
...aj takto by sa dalo, jednou vetou, označiť, ako to vyzeralo uplynulé dva týždne na Slovensku v oblasti školského stravovania.
Rozhýbali sme niečo?
S nádejou v duši a pevným odhodlaním sa za zvuku píštaliek a rapkáčov 15.06. 2022 v Bratislave, na námestí SNP zišlo približne 15 000 zamestnancov školstva, aby skrz protest vyjadrili svoj nesúhlas so súčasnou situáciou na Slovensku.