Vzdelávanie
Ako šetriť peniaze, a pritom nešetriť na kvalite surovín - interaktívny kurz pre vedúce a kuchárky školských jedální
Riešite nedostatok personálu v kuchyni?
Nechcete radšej ani pomyslieť, že by niekto z tímu ochorel? Idú vaše kuchárky na doraz?
Čo keby to hneď zajtra mohlo byť inak?
Unikátne kurzy pre kuchárky a kuchárov školských jedální - posledná šanca!
S ohľadom na časové možnosti a pracovné vyťaženie kuchárok sme kurzy pripravili na jarné prázdniny, a to hneď na štyroch miestach Slovenska.
HACCP: Školenie trochu inak
Chcete zažiť celkom iné školenie, na ktorom sa nebudete nudiť a dozviete sa praktické informácie?
Určenie: nielen pre vedúce ŠJ ale aj pre pani kuchárky a prevádzkových pracovníkov.
ZAŠKOLENIE NOVEJ VEDÚCEJ ŠJ v oblasti hygieny a manažment dokumentov v súvislosti s HACCP
Odchádzate do dôchodku a radi by ste pomohli novej vedúcej?
Ste nová vedúca a neviete si rady s problematikou ohľadom hygieny potravín a HACCP?
EXKLUZÍVNE: POLOŽTE OTÁZKU EXPERTKE NA ŠKOLSKÉ STRAVOVANIE
Exkluzívne pre Jedalne.sk Vám bude celý tento týždeň odpovedať Ing. Silvia Tokárová, odborný garant PRVEJ ASOCIÁCIE ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA (AŠKOS) k problematike mediálne označenej ako "obedy zadarmo".