Akcie a udalosti
Interaktívne varenie s profesionálnym kuchárom priamo u Vás na jedálni
Jeden deň s profesionálnym kuchárom v školskej jedálni môže zmeniť veľa.
Od desiaty až po dezert alebo varíme z nových noriem – jednoducho, chutne, atraktívne
Inovatívny kurz nielen pre kuchárky. Vítaní sú vedúci školských jedální, ale aj riaditeľky a riaditelia, ktorí chcú poodhaliť tajomstvo školskej kuchyne.
POZOR! KURZ JE URČENÝ LEN ÚČASTNÍKOM, KTORÍ SA NAOZAJ CHCÚ DOZVEDIEŤ A NAUČIŤ NIEČO NOVÉ!
Vo finále celoslovenskej súťaže O najlepší školský obed - zvíťazili všetci!
Na začiatku obavy a nervozita, na konci nezabudnuteľné zážitky, nové priateľstvá a dojemné emócie.
Aký bol Veľký deň školského stravovania
V rámci projektu Jedáleň 21. storočia sa pavilón A otvoril pre kuchárky a vedúce školských jedální, riaditeľov a zriaďovateľov škôl už deň pred otvorením medzinárodnej výstavy Agrokomplex 2024.
Je super, že deti dnes nemusia štrajkovať!
Čestnou predsedníčkou poroty pre finále súťaže o Najlepší školský obed je Petra Tóthová, jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. a porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko. Petra je okrem toho aj mamičkou a dokonca aj členkou stravovacej komisie v materskej škôlke svojho syna.
Lokálne produkty na tanier stravníkov školských jedální
Veľký deň školského stravovania má záštitu Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Súťaž O najlepší školský obed. Ešte sa môžete zapojiť!
Na Vaše početné žiadosti sme predĺžili lehotu na prihlásenie do súťaže do 16.6.2024.
Jedáleň, škola a obec 21. storočia - konferencia 2024
Jedáleň je súčasťou školy a významne ovplyvňuje život občanov v obciach aj v mestách. Ako z tejto symbiózy vyťažiť maximum?
Na konferencii pre riaditeľov a zriaďovateľov škôl sa bude preberať problematika školskej jedálne v súvislostiach z pohľadu riaditeľov a zriaďovateľov škôl.
14.8.2024 Veľký deň školského stravovania
V rámci projektu Jedáleň 21. storočia sa náš pavilón otvorí pre kuchárky a vedúcich školských jedální, riaditeľov a zriaďovateľov škôl už deň pred otvorením medzinárodnej výstavy Agrokomplex.
Na tento deň je pripravená pestrá ponuka prednášok, diskusií, kurzov, workshopov, ale počítame aj s priestorom na obyčajné medziľudské stretnutia a zdieľanie skúseností.
Najčastejšie hrozby v procese prípravy pokrmov - hygiena potravín v praxi
Každý z krokov v príprave pokrmov v sebe skrýva špecifické hrozby. Keď o nich viete, lepšie sa im vyhnete. A pokiaľ nastane neočakávaná situácia, budete vedieť, ako si s ňou poradiť.
Rady do súťaže O najlepší školský obed
Nedávno sme vyhlásili súťaž O najlepší školský obed a zverejnili pravidlá súťaže.
Veríme, že mnoho jedální uvažuje o tom, že sa prihlási.
Súťaž o NAJLEPŠÍ ŠKOLSKÝ OBED
Varíte zdravo a deťom vaše jedlo chutí? Ukážme širokej verejnosti, že slovenské školské stravovanie je účinným nástrojom v boji proti detskej obezite a cestou k zdravému životnému štýlu.
Jedáleň, škola a obec 21. storočia – ako sa ako vyhnúť chybám a neefektívnym investičným rozhodnutiam
Na konferencii pre riaditeľov a zriaďovateľov škôl sa preberala problematika školskej jedálne v súvislostiach.
Jedáleň 21. storočia naživo - ohliadnutie za Agrokomplexom
Jedáleň 21. storočia - zdravá, bezpečná, efektívna, ekonomická, ekologická ... prívetivá a vždy usmievavá.
Ako zariadiť, aby to aj na Slovensku išlo?