články

AŠKOS V PREŠOVE
Mgr. Oľga Koklesová
Veľké ďakujem zamestnancom školského stravovania za vynikajúcu prácu, ktorú odvádzajú.

PRIPOMIENKA TERMÍNU NOVEJ POVINNOSTI
Mgr. Ľudmila Očenášová
Evidenčná a ohlasovacia povinnosť pôvodcu biologicky rozložiteľného kuchynského a reštauračného odpadu a potravinových olejov

AKÁ BUDE BUDÚCNOSŤ ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA
Mgr. Oľga Koklesová
Prvá asociácia školského stravovania a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky budú spolupracovať.

DISKUSIA NAOSTRO OD 1.2.2018
Mgr. Oľga Koklesová
OTESTUJTE S NAMI DISKUSIU UŽ DNES!
Spúšťame krátky testovací režim.
Pridajte svoj príspevok a napíšte nám, čo vás najviac zaujíma.

PREDSTAVUJEME ZAUJÍMAVÚ KNIHU
Mgr. Oľga Koklesová
70 rokov školského stravovania na Slovensku (2015)
Kniha plná histórie, zaujímavých informácií, dobových fotiek, tradičných receptov a vtipných ilustrácií.

CHUTÍ DEŤOM V ŠKOLSKÝCH JEDÁLNIACH?
Mgr. Oľga Koklesová
Je už na Slovensku zvykom, venuje sa veľká pozornosť negatívnym správam a tie potom skresľujú skutočný stav. A robíme to tak nie len v médiách, ale aj každý deň. Jednému nechutí špenát, inému kôprová omáčka a „zlá kuchyňa je na svete“. A šíri sa to ako chrípka.
A aká je skutočnosť?

AŠKOS V KOŠICIACH
Eva Feketová a Oľga Koklesová
Všetci zamestnanci v jedálňach si zaslúžia ocenenie. Je to náročná a zodpovedná práca, ktorej výsledkom je vysoká úroveň školského stravovania na Slovensku.
Svedčí o tom aj prieskum, ktorý bol v Košiciach zrealizovaný v roku 2017.
